ΙΣΤΟΡΙΚΟ

epikairotita
Αγαπητοί μου φίλοι,
Η "ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ" της Καρδίτσας είναι Ημερήσια και Εβδομαδιαία Εφημερίδα του Ν. Καρδίτσας.
Η εβδομαδιαία εφημερίδα μας "Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ" της Καρδίτσας κυκλοφόρησε πρώτη φορά στις 15 Σεπτεμβρίου του 2003 και Ιδιοκτήτης, Εκδότης-Δ/ντής είναι ο Ευάγγελος Λέμας, Οικονομολόγος-Επιχειρηματίας.

Στην πορεία και βλέποντας τη μεγάλη αποδοχή του κόσμου δημιουργήθηκε στις 7 Νοεμβρίου του 2006, και η ημερήσια εφημερίδα, "Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ" της Καρδίτσας.

Σήμερα, από Δευτέρα μέχρι Σάββατο κυκλοφορεί η ημερήσια εφημερίδα "Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ" της Καρδίτσας και την Κυριακή η εβδομαδιαία εφημερίδα, "Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ" της Κυριακής.

Και οι δύο εφημερίδες είναι αναγνωρισμένες και περιλαμβάνονται κάθε χρόνο στις καταστάσεις των εφημερίδων της Γ.Γ. Ενημέρωσης που έχουν το δικαίωμα δημοσίευσης κρατικών δημοσιεύσεων, ισολογισμών κ.λ.π.
Κυκλοφορεί καθημερινά σε 24 σελίδες μικρού σχήματος και περιλαμβάνει θέματα ποικίλης ύλης. Βρίσκεται στις πρώτες θέσεις κυκλοφορίας στην Καρδίτσα και διακρίνεται για την αντικειμενική ενημέρωση, την καταγραφή των γεγονότων με άποψη και καλόπιστη κριτική, την προβολή των άξιων ανθρώπων, από όποιο κομματικό χώρο κι αν προέρχονται.

Αγαπητοί μου φίλοι
Αξίζει να διαβασθεί "Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ" της Καρδίτσας, είτε στην έντυπη είτε στην ηλεκτρονική μας μορφή.

Με εκτίμηση,
Ευάγγελος Λέμας
Εκδότης-Δ/ντής της Ημερήσιας & Εβδομαδιαίας εφημερίδας
"Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ" της Καρδίτσας