Εορτολόγιο

Πέμπτη 18 Οκτωβρίου
Λουκά του Ευαγγελιστού
Ανατ.: 06.45Δύση: 17.49Πρώτο Τέταρτο

Χρηματιστήριο

No thumbnails found

XALILHS30-12

JASMINE30-12

 

Diagnostiko

Boukhs

 

Αναζήτηση Ειδήσεων

Υγεία

Υγεία

Συνταγές μαγειρικής

Συνταγές μαγειρικής

Λίμνη Πλαστήρα

plastiras-lake
Τουριστικές πληροφορίες για έναν από τους πλέον κορυφαίους προορισμούς στην Ελλάδα, τη λίμνη Πλαστήρα. Που θα πάτε, τι θα δείτε, πληροφορίες για τον καιρό και τα ξενοδοχεία της λίμνης Πλαστήρα.
Πολιτική
Κ. Αγοραστός: «12,4 εκατ. ευρώ για νέα έργα εντάχθηκαν στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Θεσσαλίας» Εντάχθηκαν στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων για την αντιμετώπιση των πρόσφατων θεομηνιών
Παρασκευή, 17 Μάρτιος 2017 10:44

agorastos-xaritsis istoΈργα συνολικού προϋπολογισμού 12,4 εκατ. ευρώ εντάχθηκαν στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Θεσσαλίας. Τα έργα αυτά εντάχθηκαν μετά από συντονισμένες ενέργειες των υπηρεσιών της Περιφέρειας Θεσσαλίας η οποίες προέβησαν σε γρήγορη καταγραφή των προβλημάτων και προετοιμασία των απαραίτητων Τεχνικών Δελτίων.

Περισσότερα...
 
Κώστας Τσιάρας: Η Κυβέρνηση, υπερψήφισε τη Συμφωνία Ε.Ε. – Καναδά (CETA) σε όλα τα Συμβούλια Υπουργών της ΕΕ, χωρίς καμία επιφύλαξη.
Παρασκευή, 10 Μάρτιος 2017 10:52

tsiaras 6_NEW_istoΜε ερώτησή τους προς τους Υπουργούς Οικονομίας και Ανάπτυξης κ. Δημήτρη Παπαδημητρίου, Εξωτερικών κ. Νίκο Κοτζιά και Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Ευάγγελο Αποστόλου, 44 βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, ανάμεσα στους οποίους και ο Βουλευτής Καρδίτσας & Γενικός Γραμματέας της γαλάζιας Κοινοβουλευτικής Ομάδας, κ. Κώστας Τσιάρας, ζητούν την επίσημη θέση της Κυβέρνησης για τη συμφωνία Ε.Ε. – Καναδά (CETA).

Περισσότερα...
 
Νέο Προεδρείο του Δημοτικού Συμβουλίου Λίμνης Πλαστήρα.
Τρίτη, 07 Μάρτιος 2017 11:03

DHMARXEIO PLASTHRAΣε ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Λίμνης Πλαστήρα την Κυριακή 05-03-2017 εξελέγησαν τα μέλη του νέου Προεδρείου του Συμβουλίου για το υπόλοιπο της δημοτικής περιόδου έως 31-08-2019.

Περισσότερα...
 
Παναγ. Βράντζα: Εκπαιδευτική πολιτική με κοινωνικό πρόσημο
Δευτέρα, 06 Μάρτιος 2017 14:25

BRANTZA istoΤο διαχρονικό αίτημα για κοινωνική δικαιοσύνη, αλληλεγγύη και ευαισθησία, ιδίως ως προς τις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες συμπολιτών μας, τις οικογένειες και τα παιδιά που έχουν πραγματική ανάγκη υποστήριξης και αρωγής, δεν αρκεί να αποτελεί απλώς ένα, κενό περιεχομένου, ρητορικό σχήμα.

Περισσότερα...
 
Στη Θεσσαλία προσκάλεσε ο Κ. Αγοραστός τον Γενικό Γραμματέα του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού Τ. Ριφάι
Δευτέρα, 06 Μάρτιος 2017 10:39

agorastos1Ο Περιφερειάρχης τόνισε ότι η Θεσσαλία συνδυάζει προορισμούς και δραστηριότητες με στόχο να προσφέρει εμπειρίες κι όχι μόνο αναψυχή.Στη συνάντηση συζητήθηκαν και το υψηλό κόστος που αντιμετωπίζουν οι τουριστικές επιχειρήσεις για τις οποίες προτάθηκε να χρησιμοποιούν ανανεώσιμες πηγές ενέργειας.

Περισσότερα...
 
Στην 1η Πανελλήνια Έκθεση για τη Γεωργία & την Κτηνοτροφία «AgroThessaly» ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας -Κ. Αγοραστός: «Μια σύγχρονη αγροτική έκθεση πρέπει να είναι προσανατολισμένη στην αγορά και σε συναλλαγές b2b» «Η Ελλάδα μεγάλωσε και αναπτύχθηκε μόνον ό
Παρασκευή, 10 Μάρτιος 2017 10:56

AGORASTOS AGRO_istoΤην θέση του για τη σημασία των αγροτικών εκθέσεων κατέθεσε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας, και Πρόεδρος Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας κ. Κώστας Αγοραστός στην 1η Πανελλήνια Έκθεση για τη Γεωργία και την Κτηνοτροφία «AgroThessaly» στη Λάρισα.

Περισσότερα...
 
Συνάντηση Θάνου Σκάρλου με τον Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης για θέματα πρωτογενή τομέα του Δήμου Σοφάδων
Πέμπτη, 09 Μάρτιος 2017 10:37

skarlos istoΣε εξαιρετικό κλίμα πραγματοποιήθηκε η συνάντηση του Υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Βασίλη Κόκκαλη με τον δήμαρχο Σοφάδων Θάνο Σκάρλο.

Περισσότερα...
 
Μέσα από ήρεμες και συναινετικές διαδικασίες Ο Ιωαν. Ντελής νέος πρόεδρος στο Δημοτικό Συμβούλιο Καρδίτσας -Τα υπόλοιπα μέλη και η σύνθεση των επιτροπών οικονομικών και ποιότητας ζωής
Τρίτη, 07 Μάρτιος 2017 10:50

DSC01988 istoΣε ιδιαίτερα συναινετικό κλίμα πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 5/3 οι δημαιρεσίες για την εκλογή νέου Προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου Καρδίτσας, καθώς και την εκλογή τακτικών και αναπληρωματικών μελών της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής και της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Καρδίτσας. 

Περισσότερα...
 
Ο Δημήτρης Τσιούμας είναι ο νέος πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Μουζακίου
Δευτέρα, 06 Μάρτιος 2017 14:18

KOTSOS istoΟ κ. Δημήτρης Τσιούμας είναι ο νέος πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Μουζακίου, όπως προέκυψε από τις δημαιρεσίες που πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή.

Περισσότερα...
 
Κώστας Τσιάρας: Τηρήθηκε επί ημερών ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ η αναλογία μίας πρόσληψης για κάθε τέσσερις αποχωρήσεις στο Δημόσιο και τις ΔΕΚΟ;
Τετάρτη, 01 Μάρτιος 2017 14:01

tsiaras 5_NEWistoΣτοιχεία για τους ρυθμούς προσλήψεων/αποχωρήσεων από το Δημόσιο επί των ημερών της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ ζήτησαν με Ερώτηση τους προς την αρμόδια Υπουργό Διοικητικής Ανασυγκρότησης κα Όλγα Γεροβασίλη 43 βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, μεταξύ των οποίων και ο Βουλευτής Καρδίτσας & Γενικός Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης κ. Κώστας Τσιάρας,.

Περισσότερα...
 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμενο > Τέλος >>

Σελίδα 6 από 60

Πολιτική