Εορτολόγιο

Τρίτη 19 Φεβρουαρίου
Αρχίππου, Απφίας και Φιλήμονος, Φιλοθέης της Αθηναίας
Ανατ.: 07.22Δύση: 18.10Πανσέληνος

Κεντρική Οδός

No thumbnails found

XALILHS30-12

 

Diagnostiko

 

Αναζήτηση Ειδήσεων

Υγεία

Υγεία

Συνταγές μαγειρικής

Συνταγές μαγειρικής

Λίμνη Πλαστήρα

plastiras-lake
Τουριστικές πληροφορίες για έναν από τους πλέον κορυφαίους προορισμούς στην Ελλάδα, τη λίμνη Πλαστήρα. Που θα πάτε, τι θα δείτε, πληροφορίες για τον καιρό και τα ξενοδοχεία της λίμνης Πλαστήρα.

Τελευταία νέα

>>
Πολιτική
Στην τελική ευθεία η επέκταση του Φυσικού Αερίου στο Μουζάκι Καρδίτσας
Δευτέρα, 17 Σεπτέμβριος 2018 10:47
SIOYFAS DHMHTRHSΔηλώσεις του Δημητρίου Σιούφα 
πρώην Προέδρου της Βουλής των Ελλήνων
Περισσότερα...
 
Ομιλία του Κώστα Τσιάρα στη Βουλή: Δημοκρατικό έλλειμμα και συντεχνιακά κριτήρια στον νέο Χάρτη για την Ανώτατη Εκπαίδευση.
Παρασκευή, 03 Αύγουστος 2018 10:15
TSIARASΔημοκρατικό έλλειμμα και πελατειακές λογικές στη διαμόρφωση του νέου χάρτη της Ανώτατη Εκπαίδευσης καταλόγισε στην κυβέρνηση ο Βουλευτής Καρδίτσας και Γενικός Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Κώστας Τσιάρας.
Περισσότερα...
 
Κώστας Τσιάρας: Η Νέα Δημοκρατία είναι ξεκάθαρα εναντίον της συμφωνίας με την πΓΔΜ
Τρίτη, 17 Ιούλιος 2018 20:39
TSIARASΗ Νέα Δημοκρατία είναι ξεκάθαρα εναντίον της συμφωνίας με την πΓΔΜ . Η υπογραφή της συνιστά εθνική ήττα».
Περισσότερα...
 
Η θέση του ΤΕΕ στη σύσκεψη του Δήμου για το νέο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας
Τρίτη, 10 Ιούλιος 2018 10:19
TEE GIA_AEIΣτην ευρεία σύσκεψη με τη συμμετοχή φορέων της πόλης και θέμα την πρόταση του Υπουργείου Παιδείας για το νέο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, που συγκάλεσε ο Δήμος Λαρισαίων, την προηγούμενη Παρασκευή 6 Ιουλίου 2018, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, συμμετείχε ο πρόεδρος του ΤΕΕ Κεντρικής & Δυτικής Θεσσαλίας.
Περισσότερα...
 
Κ. Αγοραστός απευθυνόμενος στους Βουλευτές για το Ν/Σ του Υπ. Εσωτερικών: «Εάν δεν ακούτε την Αυτοδιοίκηση, ακούστε-για να θυμηθώ τον Καβάφη-«την βουή των πλησιαζόντων γεγονότων».
Τρίτη, 10 Ιούλιος 2018 10:05
AGOR BOYLH_3-«Στο Νομοσχέδιο η Αυτοδιοίκηση είναι απέναντι σε ποσοστό 90%, να μην πω 100%, εξαιρουμένου του εκλογικού συστήματος» -«Να διατηρηθούν οι άμεσα εκλεγόμενοι Χωρικοί Αντιπεριφερειάρχες»
Περισσότερα...
 
Κώστας Τσιάρας: “Δήμιος” του Ασφαλιστικού Συστήματος ο νόμος Κατρούγκαλου
Δευτέρα, 17 Σεπτέμβριος 2018 10:38
TSIARAS«Ο Κυριάκος Μητσοτάκης από την πρώτη φορά που βρέθηκε στο βήμα της ΔΕΘ, επέλεξε να μην αντιπαρατεθεί με τη γνωστή πολιτική προσέγγιση, τάζοντας τα πάντα στους πάντες, αλλά αναλαμβάνοντας μόνο εκείνες τις κοστολογημένες δεσμεύσεις που μπορεί με βεβαιότητα να υλοποιήσει ως πρωθυπουργός».
Περισσότερα...
 
Η Δημοτική αγορά στο Δήμο Μουζακίου πρέπει να γίνει
Δευτέρα, 23 Ιούλιος 2018 10:10
BRANTZA EBORIKOS1BRANTZA EBORIKOS-Συνάντηση της κας Π. Βράντζα & αντιπροσωπείας του Εμπορικού Συλλόγου Μουζακίου στο Υφυπ. Αθλητισμού & το Υπ. Οικονομίας στην Αθήνα
Περισσότερα...
 
Συνεργασία της Ν.Δ. με τις Ενώσεις Αποστράτων για το ζήτημα των Ελλήνων Στρατιωτικών
Τρίτη, 10 Ιούλιος 2018 10:23
TSIARAS 2TSIARAS 1-Που κρατούνται παράνομα στην Αδριανούπολη
Περισσότερα...
 
Με μεθοδική δουλειά
Τρίτη, 10 Ιούλιος 2018 10:16
TALIADOYROSΔεν νομίζω να υπάρχει Καρδιτσιώτης που να μην έχει στενοχωρηθεί με την πρόταση του Yπουργείου για τις Σχολές.
Φαντάζομαι όμως πως ένα λόγο παραπάνω γι αυτό έχει ο πρώην Yφυπουργός Παιδείας κ. Σπύρος Ταλιαδούρος.
Ο λόγος απλός. Είναι ο άνθρωπος που επί κυβερνήσεων ΝΔ έκανε αγώνα και πέτυχε να έρθουν τα τμήματα στην Καρδίτσα, αποκαθιστώντας μία μεγάλη αδικία που είχε υποστεί ο νομός. Και το πέτυχε χωρίς τυμπανοκρουσίες και μεγάλα λόγια αλλά με δουλειά, μεθοδικά, πείθοντας για τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του νομού  και την καταλληλότητά του να φιλοξενήσει και να λειτουργήσει σχολές.
Αυτή του η προσπάθεια αναγνωρίστηκε και κατά την διάρκεια της πρόσφατης σύσκεψης, που ήταν παρών, από το σύνολο σχεδόν των παρευρισκομένων και είναι λογικό να μην νιώθει ευτυχής βλέποντας να υποσκάπτεται το μέλλον των τμημάτων. 
"ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ"
Περισσότερα...
 
Επίκαιρη Ερώτηση K. Τσιάρα για την Παιδιατρική Κλινική
Τετάρτη, 04 Ιούλιος 2018 11:27
TSIARASΕπίκαιρη Ερώτηση προς τον Υπουργό Υγείας κ. Ανδρέα Ξανθό κατέθεσε ο Βουλευτής Καρδίτσας και Γενικός Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Κώστας Τσιάρας για την υπολειτουργία της Παιδιατρικής Κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Καρδίτσας.
Περισσότερα...
 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμενο > Τέλος >>

Σελίδα 4 από 62