Εορτολόγιο

Πέμπτη 15 Νοεμβρίου
Γουρία, Σαμωνά και Αβίβου των μαρτύρων
Ανατ.: 07.16Δύση: 17.16Πρώτο Τέταρτο

panthessaliko

No thumbnails found

XALILHS30-12

 

Diagnostiko

 

Αναζήτηση Ειδήσεων

Υγεία

Υγεία

Συνταγές μαγειρικής

Συνταγές μαγειρικής

Λίμνη Πλαστήρα

plastiras-lake
Τουριστικές πληροφορίες για έναν από τους πλέον κορυφαίους προορισμούς στην Ελλάδα, τη λίμνη Πλαστήρα. Που θα πάτε, τι θα δείτε, πληροφορίες για τον καιρό και τα ξενοδοχεία της λίμνης Πλαστήρα.

Τελευταία νέα

>>
Αλλαγή φρουράς στη Δ/νση Πρωτοβάθμιας Εκπ/σης Ν. Καρδίτσας
Δευτέρα, 16 Αύγουστος 2010 19:52

Τα καθήκοντα της Διευθύντριας της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Καρδίτσας ανέλαβε από τη Δευτέρα η κα Ευθυμία Μητσιάδη. Χθες το πρωί πραγματοποιήθηκε η τελετή παράδοσης - παραλαβής της Δ/νσης Π/θμιας Εκπ/σης από τον απερχόμενο Δ/ντή Π.Ε. κ. Ηλία Αναστασίου στην νέα Δ/ντρια Π. Ε. κα Ευθυμία Μητσιάδη.

Κατά την διάρκεια της τελετής έγιναν οι παρακάτω δηλώσεις:

Δήλωση Ηλία Αναστασίου, πρώην Δ/ντή Π.Ε. Ν. Καρδίτσας
«Ακριβώς πριν ένα χρόνο ανέλαβα καθήκοντα Διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Καρδίτσας. Μια θέση σημαντική, υψηλή, αλλά και δύσκολη. Από την αρχή είχα επίγνωση του έργου που απαιτείτο να παραχθεί, καθώς και τις πολλές δυσκολίες. Οι άξονες της δράσης μου ήταν η αξιοκρατία, η ισονομία και η ανθρωπιά. Προσπαθήσαμε να στηρίξουμε μαζί με τους συναδέλφους Προϊσταμένους και τα όργανα της Εκπαίδευσης, τόσο την αποτελεσματική λειτουργία των σχολικών μονάδων, όσο και τους συναδέλφους εκπαιδευτικούς, ώστε να ανταποκριθούν στις πολυποίκιλες και πολυσύνθετες απαιτήσεις των μαθητών μας, που αποτελούν το μέλλον της πατρίδας μας και την ελπίδα της κοινωνίας μας.
Είναι γνωστό σε όλους πως το έργο, που συντελείται στο χώρο της Εκπαίδευσης, είναι πολύμορφο και σύνθετο. Στην καθημερινή πράξη αντιμετωπίζονται δυσχέρειες, επιπλοκές, προβλήματα, τα οποία έχουν σχέση κατά κύριο λόγο με τα παιδαγωγικά ζητήματα αλλά και διοικητικά θέματα. Γι' αυτό ο αγώνας των εκπαιδευτικών είναι συνεχής και δύσκολος. Είναι όμως ένας υπέροχος αγώνας που αναδεικνύει την αγάπη των εκπαιδευτικών για το λειτούργημα τους.
Αισθάνομαι ειλικρινά μεγάλη χαρά που με διαδέχεται στη σημαντική θέση του Δ/ντη Π.Ε Ν. Καρδίτσας μια αξιόλογη συνάδελφος με υψηλή επιστημονική, παιδαγωγική και διοικητική κατάρτιση με ήθος, με αγάπη για την εκπαίδευση και τους εκπαιδευτικούς. Αφού εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια για την επιλογή της στη θέση αυτή, εύχομαι ολόψυχα η θητεία της που τώρα ξεκινάει να είναι δημιουργική, γεμάτη υγεία, κουράγιο, δύναμη και αποτελεσματική στο σπουδαίο έργο που καλείται να επιτελέσει».

Δήλωση κας Ευθυμίας Μητσιάδη, Δ/ντριας Π.Ε. Εκπ/σης Ν. Καρδίτσας
«Αναλαμβάνω τη Δ/νση της Π.Ε. Ν. Καρδίτσας σε μία δύσκολη συγκυρία οικονομική και εκπαιδευτική. Θα προσπαθήσω όμως με αίσθημα ευθύνης και με κάθε τρόπο να ανταποκριθώ στα νέα μου καθήκοντα, διοικητικά και εκπαιδευτικά για μια καλύτερη και ποιοτικότερη δημόσια εκπαίδευση . Για το Νέο Σχολείο που σχεδιάζουμε, με επίκεντρο το μαθητή, στη σύγχρονη πολυπολιτισμική πραγματικότητα.
Με αγάπη, σεβασμό και εκτίμηση σε κάθε συνάδελφο και με γνώμονα την αποτελεσματική λειτουργία των σχολείων, θα γίνει ορθολογική κατανομή των ανθρώπινων πόρων στα Γραφεία της Εκπ/σης και τις Σχολικές Μονάδες, καλύτερη μηχανοργάνωση και χρήση των νέων Τεχνολογιών.Από την πλευρά μου θα φροντίσω να διοικήσω με ακεραιότητα, διαφάνεια, δικαιοσύνη και ηθική, κάνοντας πάντα την αυτοαξιολόγησή μου.
Ευελπιστώ ότι με πολλή δουλειά, συστηματικό προγραμματισμό, οργάνωση, σύμπνοια και συνεργασία όλων των συναδέλφων και των φορέων που εμπλέκονται στην εκπαιδευτική διαδικασία, θα ξεπεράσουμε τις δυσκολίες που υπάρχουν στο νομό μας και θα αρχίσει η σχολική χρονιά ομαλά και χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα».