Εορτολόγιο

Πέμπτη 15 Νοεμβρίου
Γουρία, Σαμωνά και Αβίβου των μαρτύρων
Ανατ.: 07.16Δύση: 17.16Πρώτο Τέταρτο

panthessaliko

No thumbnails found

XALILHS30-12

 

Diagnostiko

 

Αναζήτηση Ειδήσεων

Υγεία

Υγεία

Συνταγές μαγειρικής

Συνταγές μαγειρικής

Λίμνη Πλαστήρα

plastiras-lake
Τουριστικές πληροφορίες για έναν από τους πλέον κορυφαίους προορισμούς στην Ελλάδα, τη λίμνη Πλαστήρα. Που θα πάτε, τι θα δείτε, πληροφορίες για τον καιρό και τα ξενοδοχεία της λίμνης Πλαστήρα.

Τελευταία νέα

>>
Τελετή παράδοσης - παραλαβής στη Δ/νση Δ/θμιας Εκπ/σης Ν. Καρδίτσας
Δευτέρα, 16 Αύγουστος 2010 19:47

Σε ιδιαίτερα συγκινησιακό κλίμα πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα  το πρωί η τελετή παράδοσης – παραλαβής της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Καρδίτσας.Τη θέση του απερχόμενου Δ/ντή Δ/θμιας Εκπ/σης κου Γιώργου Τζέλλου αναλαμβάνει ο κ. Θωμάς Καρανίκας, από το Βόλο.

Στις δηλώσεις του ο κ. Καρανίκας τόνισε:
«Είμαι ιδιαίτερα ευχαριστημένος που έρχομαι ν’ αναλάβω τα εκπαιδευτικά πράγματα του Νομού. Έρχομαι με διάθεση να κάνουμε την παιδεία καλύτερη. Ξέρω ότι έρχομαι σ’ ένα Νομό, τα σχολεία του οποίου είναι από τα σχολεία που διαπρέπουν σε πανελλαδικό επίπεδο για το μαθησιακό τους και εκπαιδευτικό τους επίπεδο.
Θέλω αυτό να το κάνουμε ακόμη υψηλότερο. Έχω κάποιες απόψεις για την παιδεία και θεωρώ ότι πρέπει ν’ αλλάξει το σύστημα και πρέπει να βγάλουμε ενεργούς και μορφωμένους πολίτες.
Ο Νομός αυτός προσφέρεται για να κάνουμε κάτι καλό για τις επόμενες γενεές, οι οποίες έχουν δύσκολα προβλήματα μπροστά τους. Μ’ αυτόν τον σκοπό έρχομαι στο Νομό Καρδίτσας.
Οι συνάδελφοι είμαι σίγουρος ότι θα με στηρίξουν και στο τέλος όλα θα πάνε καλά και στο τέλος θα έχω την ευχαρίστηση να μπορώ να πω ότι έβαλα και εγώ ένα λιθαράκι για να πάω λίγο πιο μπροστά αυτό τον Νομό, τον οποίο αγαπώ».