Εορτολόγιο

Πέμπτη 15 Νοεμβρίου
Γουρία, Σαμωνά και Αβίβου των μαρτύρων
Ανατ.: 07.16Δύση: 17.16Πρώτο Τέταρτο

panthessaliko

No thumbnails found

XALILHS30-12

 

Diagnostiko

 

Αναζήτηση Ειδήσεων

Υγεία

Υγεία

Συνταγές μαγειρικής

Συνταγές μαγειρικής

Λίμνη Πλαστήρα

plastiras-lake
Τουριστικές πληροφορίες για έναν από τους πλέον κορυφαίους προορισμούς στην Ελλάδα, τη λίμνη Πλαστήρα. Που θα πάτε, τι θα δείτε, πληροφορίες για τον καιρό και τα ξενοδοχεία της λίμνης Πλαστήρα.

Τελευταία νέα

>>
Γλυκερία Βλαχογιάννη: "Οι δημότες του Δήμου Μουζακίου επιζητούν νέα ήθη"
Τετάρτη, 11 Αύγουστος 2010 19:38

Η θέλησή μας να αγωνιστούμε με όλες μας τις δυνάμεις στο στίβο των δημοτικών εκλογών είναι δεδομένη. Η απόφασή μας να εδραιώσουμε νέα αντίληψη για τη διοίκηση του Δήμου Μουζακίου είναι αμετάκλητη. 

 Στόχος μας είναι να ενώσουμε όλες τις υγιείς δυνάμεις της τοπικής μας κοινωνίας, ώστε όλοι μαζί ενωμένοι να εργαζόμαστε αδιάκοπα για να λύνουμε τα προβλήματα που υπάρχουν, να ανοίγουμε νέους δρόμους και να δίνουμε νέες προοπτικές ανάπτυξης στο Δήμο μας. Ο διευρυμένος με το σχέδιο Καλλικράτη Δήμος Μουζακίου χρειάζεται όραμα για την ανάπτυξή του, έργα για τη βελτίωση της καθημερινότητας, δικαιοσύνη στον τρόπο αντιμετώπισης των δημοτών, ανεξάρτητα από ιδεολογικές αποχρώσεις και κομματικές τοποθετήσεις. Οι δημότες απορρίπτουν το παλαιοκομματικό μοντέλο του πολιτευόμενου που στηρίζονταν στην προπαγάνδα, τη διχαστική λογική και την εξυπηρέτηση του ατομικού συμφέροντος σε βάρος του συνόλου. Επιζητούν νέα ήθη, κοινωνική ευαισθησία, συλλογική αντίληψη, αίσθημα δικαίου.
Με το πνεύμα αυτό προχωράμε δυναμικά και σταθερά, συγκροτώντας το συνδυασμό μας για τις δημοτικές εκλογές στο Δήμο Μουζακίου με νέα πρόσωπα που θέλουν να προσφέρουν στο κοινωνικό σύνολο, χωρίς εξαρτήσεις και αγκυλώσεις.

Με εκτίμηση
Γλυκερία Βλαχογιάννη
Υποψήφια Δήμαρχος Μουζακίου