Εορτολόγιο

Σάββατο 17 Νοεμβρίου
Γρηγορίου Νεοκαισαρείας, Γενναδίου και Μαξίμου Κων/πόλεως
Ανατ.: 07.18Δύση: 17.15Σελήνη: 9 ημερών

panthessaliko

No thumbnails found

XALILHS30-12

 

Diagnostiko

 

Αναζήτηση Ειδήσεων

Υγεία

Υγεία

Συνταγές μαγειρικής

Συνταγές μαγειρικής

Λίμνη Πλαστήρα

plastiras-lake
Τουριστικές πληροφορίες για έναν από τους πλέον κορυφαίους προορισμούς στην Ελλάδα, τη λίμνη Πλαστήρα. Που θα πάτε, τι θα δείτε, πληροφορίες για τον καιρό και τα ξενοδοχεία της λίμνης Πλαστήρα.
Aπό την Δευτέρα 2 μέχρι την Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου
Πέμπτη, 29 Ιανουάριος 2015 11:53


ANTIKARKINIKHH Κινητή Μονάδα Μαστογράφου στην Καρδίτσα, για ΔΩΡΕΑΝ μαστογραφικό έλεγχο
Στον χώρο του Παυσιλύπου

Το παράρτημα Καρδίτσας της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας, συνεχίζοντας την προσπάθειά του, στοχεύει στην ευαισθητοποίηση του πληθυσμού έτσι ώστε ο πολίτης να συμμετέχει σε κάθε είδος μαζικού προληπτικού προγράμματος καθώς και να πραγματοποιεί σε τακτά χρονικά διαστήματα τον προληπτικό έλεγχο που αντιστοιχεί σε κάθε ηλικία και φύλο.
Το παράρτημα γνωστοποιεί ότι μετά από προσπάθειες, η Κεντρική Διοίκηση ανταποκρίθηκε στο αίτημά μας, και η Κινητή Μονάδα Μαστογράφου θα βρίσκεται στην πόλη της Καρδίτσας, στον χώρο του Παυσιλύπου, από την Δευτέρα 2 μέχρι την Πέμπτη 5 Φλεβάρη για ΔΩΡΕΑΝ μαστογραφικό έλεγχο σε γυναίκες του Νομού Καρδίτσας, που δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα για τον παραπάνω έλεγχο. Όπως έχουμε κάνει ήδη γνωστό, τα ραντεβού άρχισαν να κλείνονται από 26 του μήνα και μέχρι τώρα έχουν ανταποκριθεί αρκετές γυναίκες. Τα ραντεβού θα συνεχίσουν να κλείνονται μέχρι την συμπλήρωση του αριθμού που μπορεί να ανταποκριθεί η μονάδα. Γι αυτό όσες γυναίκες ενδιαφέρονται, μπορούν και τώρα να κλείσουν έγκαιρα το ραντεβού τους στο τηλ. 2445350034 από 08:00 – 13:00 και να πάρουν οποιαδήποτε σχετική πληροφορία.
Προϋποθέσεις για τον μαστογραφικό έλεγχο.
Ηλικίες γυναικών από 40 – 70 χρονών.
Να μην έχει γίνει μαστογραφία τους τελευταίους 12 μήνες.
Να μην έχουν ιστορικό καρκίνο μαστού, βιοψίας ή αισθητικής επέμβασης στο μαστό.
Να μην είναι σε έμμηνο ρύση (3 μέρες πριν την περίοδό τους και 5 μέρες μετά).
Σημειώνουμε ότι στην προσπάθειά μας αυτή έχουμε βρει αρωγούς πολλούς φορείς της Καρδίτσας τους οποίους και ευχαριστούμε για τη στήριξή τους .