Εορτολόγιο

Τρίτη 19 Φεβρουαρίου
Αρχίππου, Απφίας και Φιλήμονος, Φιλοθέης της Αθηναίας
Ανατ.: 07.22Δύση: 18.10Πανσέληνος

Κεντρική Οδός

No thumbnails found

XALILHS30-12

 

Diagnostiko

 

Αναζήτηση Ειδήσεων

Υγεία

Υγεία

Συνταγές μαγειρικής

Συνταγές μαγειρικής

Λίμνη Πλαστήρα

plastiras-lake
Τουριστικές πληροφορίες για έναν από τους πλέον κορυφαίους προορισμούς στην Ελλάδα, τη λίμνη Πλαστήρα. Που θα πάτε, τι θα δείτε, πληροφορίες για τον καιρό και τα ξενοδοχεία της λίμνης Πλαστήρα.

Τελευταία νέα

>>
Σκληραίνει η κόντρα ΠΟΕ-ΟΤΑ – Μητσοτάκη
Δευτέρα, 06 Οκτώβριος 2014 08:39

ESO 2Συνέχεια στις κινητοποιήσεις τους δίνουν οι δημοτικοί υπάλληλοι, με την ΠΟΕ-ΟΤΑ να προκηρύσσει την ερχόμενη Τετάρτη, 8 Οκτωβρίου, στάση εργασίας από τις 11.30 έως τη λήξη της πρωινής βάρδιας

και να καλεί σε νέα συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης, στις 12.00 της ίδιας ημέρας, από όπου και θα ακολουθήσει πορεία προς τα γραφεία του Σώματος Επιθεωρητών – Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης (ΣΕΕΔΔ) στη λεωφόρο Συγγρού. «Ο αγώνας των εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση θα συνεχιστεί και θα ενταθεί», αναφέρει χαρακτηριστικά ανακοίνωση της Ομοσπονδίας, υπενθυμίζοντας ότι, με αφορμή της διαδικασία του επανελέγχου, βρίσκονται σε εξέλιξη καταλήψεις διαρκείας σε δύο δήμους.

Η ΠΟΕ-ΟΤΑ εξαπολύει επίθεση στον υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Κυριάκο Μητσοτάκη, κατηγορώντας τον ότι «»προσπαθεί» με όλες του τις δυνάμεις να ανταποδώσει στον κ. Σαμαρά τα όσα κατέγραψε η ιστορία το 1993, όταν η κυβέρνηση του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη «έπεσε» προτού ολοκληρώσει την θητεία της». (www.aftodioikisi.gr)