Εορτολόγιο

Τετάρτη 17 Οκτωβρίου
Ωσηέ προφήτου, Ανδρέου του εν Κρίσει, Ιλαρίας μάρτυρος
Ανατ.: 06.44Δύση: 17.50Πρώτο Τέταρτο

Χρηματιστήριο

No thumbnails found

XALILHS30-12

JASMINE30-12

 

Diagnostiko

Boukhs

 

Αναζήτηση Ειδήσεων

Υγεία

Υγεία

Συνταγές μαγειρικής

Συνταγές μαγειρικής

Λίμνη Πλαστήρα

plastiras-lake
Τουριστικές πληροφορίες για έναν από τους πλέον κορυφαίους προορισμούς στην Ελλάδα, τη λίμνη Πλαστήρα. Που θα πάτε, τι θα δείτε, πληροφορίες για τον καιρό και τα ξενοδοχεία της λίμνης Πλαστήρα.
Προβληματισμός στη Συγγρού...
Κυριακή, 02 Μάρτιος 2014 17:05

DHMARXEIO KARDITSASΣύμφωνα με πληροφορίες "κρύος ιδρώτας" έπιασε τους υπευθύνους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στη Συγγρού με τις χαμηλές μετρήσεις του κ. Παπαλού, στο Δήμο Καρδίτσας.


Τα μηνύματα που παίρνουν από τους τοπικούς παράγοντες στην Καρδίτσα, αλλά και οι άσχημες μετρήσεις για τον Δήμαρχο Καρδίτσας κ. Παπαλό, τους οδήγησε προχθές σε έκτακτη σύσκεψη στη Συγγρού (βεβαίως συζητήθηκε και άλλη περίπτωση Δημάρχου της Θεσσαλίας που δεν ...τραβάει)!  Ειδικότερα για την Καρδίτσα στη σύσκεψη ορισμένοι προσπάθησαν να ρίξουν τις ευθύνες σε τοπικούς βουλευτές και να απαλλαγούν των ευθυνών από την πιθανή ήττα του Δημάρχου.
Κάποιοι ζήτησαν μάλιστα από τον κ. Παπαμιμίκο να βγει και να στηρίξει τον κ. Παπαλό, παρά τις αντίθετες απόψεις του περί στηρίξεων και χρισμάτων που εξέφρασε πολύ πρόσφατα.
Φυσικά αυτό θα δημιουργήσει νέα προβλήματα στον συνδυασμό του νυν δημάρχου.
Μπρος γκρεμός λοιπόν και πίσω ρέμα για τους κυρίους στη Συγγρού, που δεν μπορούν να καταλάβουν το αυτονόητο..
Ότι τα λάθη, οι αδυναμίες, και οι κόντρες με τους συνεργάτες του, έχουν δημιουργήσει το μεγάλο πρόβλημα στον κ. Παπαλό και καλό θα ήταν να μην οδηγούνται σε "κυνήγι μαγισσών"....

 

Πολιτική