Εορτολόγιο

Τρίτη 16 Οκτωβρίου
Λογγίνου Εκατοντάρχου, Λεοντίου, Δομετίου μαρτύρων
Ανατ.: 06.43Δύση: 17.52Πρώτο Τέταρτο

Χρηματιστήριο

No thumbnails found

XALILHS30-12

JASMINE30-12

 

Diagnostiko

Boukhs

 

Αναζήτηση Ειδήσεων

Υγεία

Υγεία

Συνταγές μαγειρικής

Συνταγές μαγειρικής

Λίμνη Πλαστήρα

plastiras-lake
Τουριστικές πληροφορίες για έναν από τους πλέον κορυφαίους προορισμούς στην Ελλάδα, τη λίμνη Πλαστήρα. Που θα πάτε, τι θα δείτε, πληροφορίες για τον καιρό και τα ξενοδοχεία της λίμνης Πλαστήρα.
Eπιτυχία της Αστ/κής Δ/νσης Καρδίτσας-Συνελήφθη 27χρονος για κατοχή 2 κιλών & 713 γραμ.χασίς
Παρασκευή, 22 Οκτώβριος 2010 09:11

narkotika_2.infoΣτη σύλληψη ενός 27χρονου ημεδαπού στον Παλαμά προχώρησε το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καρδίτσας, αφού στην κατοχή του βρέθηκε μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών ουσιών. Για το λόγο αυτό ο Δ/ντής της Αστ/κής Δ/νσης Καρδίτσας κ. Δημήτρης Αγγελής και ο Διοικητής του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών κ. Βαλομάνδρας παραχώρησαν την Πέμπτη 21 Οκτωβρίου το πρωί συνέντευξη τύπου και ακολούθως εξεδόθη το ακόλουθο δελτίο τύπου.
«Από Αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφαλείας Καρδίτσας συνελήφθη την 19-10-2010 και ώρα 08.00 στον Παλαμά, 27χρονος ημεδαπός, για κατοχή ποσότητας αποξηραμένης κάνναβης  βάρους  δύο κιλών επτακοσίων δέκα τριών γραμμαρίων και εννιακοσίων χιλιοστών (2,713 κιλών και 0,9 γραμμάρια) και ενός (1) γραμμαρίου και επτακοσίων χιλιοστών αυτού ( 1,7 γραμ) ηρωίνης.
Συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφαλείας Καρδίτσας, ενεργώντας συντονισμένα και μεθοδικά και αξιοποιώντας κατάλληλα βάσιμη πληροφορία που τους δόθηκε, προσήγαγαν στην υπηρεσία και συνέλαβαν τον παραπάνω ημεδαπό, διότι, όπως προέκυψε από την διενεργηθείσα αστυνομική έρευνα, κατείχε παράνομα και προς εμπορία, τις παραπάνω ποσότητες αποξηραμένης κάνναβης, που προέρχονται από δενδρύλλια κάνναβης, τα οποία είχε καλλιεργήσει ο ίδιος σε αγροτική περιοχή του Παλαμά και την ως άνω ποσότητα ηρωίνης, οι οποίες ναρκωτικές ουσίες βρέθηκαν ύστερα από νομότυπη έρευνα που διενεργήθηκε επιμελώς κρυμμένες   σε  δέκα τρεις (13)  συσκευασίες στην οικία του.
Επίσης κατά την παραπάνω έρευνα ανευρέθη ένα (1) κυνηγετικό μονόκαννο όπλο το οποίο κατείχε παράνομα και εξετάζεται η προέλευσή του.
Οι ανευρεθείσες ναρκωτικές ουσίες και το κυνηγετικό όπλο κατασχέθηκαν, ο δε συλληφθείς, με την σε βάρος τους δικογραφία απεστάλλει  στον κ. Εισαγγελέα Πρωτ/κών Καρδίτσας.
Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Καρδίτσας».

 

Πολιτική