Εορτολόγιο

Τρίτη 19 Φεβρουαρίου
Αρχίππου, Απφίας και Φιλήμονος, Φιλοθέης της Αθηναίας
Ανατ.: 07.22Δύση: 18.10Πανσέληνος

Κεντρική Οδός

No thumbnails found

XALILHS30-12

 

Diagnostiko

 

Αναζήτηση Ειδήσεων

Υγεία

Υγεία

Συνταγές μαγειρικής

Συνταγές μαγειρικής

Λίμνη Πλαστήρα

plastiras-lake
Τουριστικές πληροφορίες για έναν από τους πλέον κορυφαίους προορισμούς στην Ελλάδα, τη λίμνη Πλαστήρα. Που θα πάτε, τι θα δείτε, πληροφορίες για τον καιρό και τα ξενοδοχεία της λίμνης Πλαστήρα.

Τελευταία νέα

>>
Στο Δήμο Αχελώου η Δ/ντρια Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Μητσιάδη Ευθυμία
Τρίτη, 19 Οκτώβριος 2010 21:03

PROTOBATHMIA_2.infoJPGΤα σχολεία και τα νηπιαγωγεία του Δήμου Αχελώου επισκέφτηκε η Δ/ντρια  Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Καρδίτσας κ. Ευθυμία Μητσιάδη, για να παρακολουθήσει από κοντά τη λειτουργία τους και να διερευνήσει τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εκπαιδευτικοί και οι μαθητές των ορεινών αυτών περιοχών. Μαζί με το δήμαρχο Αχελώου κ. Οικονόμου Αθανάσιο, ο οποίος είναι και πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής και το δήμαρχο Αργιθέας κ. Κανναβό Χρήστο, επισκέφτηκαν το μονοθέσιο δημοτικό σχολείο Καταφυλλίου, το μονοθέσιο ολοήμερο δημοτικό σχολείο Αργυρίου και το νηπιαγωγείο Αργυρίου.
Οι δύσκολες καιρικές συνθήκες που επικρατούν στην περιοχή αυξάνουν τα οδικά προβλήματα λόγω της μη ασφαλτόστρωσης των δρόμων στις δυο αυτές κοινότητες, με αποτέλεσμα οι μετακινήσεις μαθητών και εκπαιδευτικών να παρουσιάζουν μεγάλες δυσκολίες. Έντονο είναι και το πρόβλημα στέγης σ’ αυτές τις περιοχές διότι δεν υπάρχουν διαθέσιμα σπίτια προς ενοικίαση. Με τις φιλότιμες προσπάθειες όλων των φορέων ευελπιστούμε ότι θα αντιμετωπιστούν όλα τα δύσκολα προβλήματα, ώστε και αυτά τα παιδιά να συμμετέχουν ισότιμα σε μια ποιοτική δημόσια εκπ/ση με τους υπόλοιπους μαθητές του νομού μας.