Εορτολόγιο

Τρίτη 19 Φεβρουαρίου
Αρχίππου, Απφίας και Φιλήμονος, Φιλοθέης της Αθηναίας
Ανατ.: 07.22Δύση: 18.10Πανσέληνος

Κεντρική Οδός

No thumbnails found

XALILHS30-12

 

Diagnostiko

 

Αναζήτηση Ειδήσεων

Υγεία

Υγεία

Συνταγές μαγειρικής

Συνταγές μαγειρικής

Λίμνη Πλαστήρα

plastiras-lake
Τουριστικές πληροφορίες για έναν από τους πλέον κορυφαίους προορισμούς στην Ελλάδα, τη λίμνη Πλαστήρα. Που θα πάτε, τι θα δείτε, πληροφορίες για τον καιρό και τα ξενοδοχεία της λίμνης Πλαστήρα.

Τελευταία νέα

>>
Εκδήλωση του Συλλόγου Εκπ/κών Π/θμιας Εκπ/σης Καρδίτσας για συνταξιοδοτικό με κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας
Τετάρτη, 06 Φεβρουάριος 2019 11:39
DASKALOI PITADASKALOI PITA1Την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου, στις 11 το πρωί, ο Σύλλογός μας πραγματοποίησε, όπως κάθε χρόνο, την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, στο Παυσίλυπο.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιπεριφερειάρχης κ.Τσιάκος, ο Δήμαρχος Καρδίτσας κ. Αλεξάκος, ο Δήμαρχος Μουζακίου κ.Κωτσός, οι Αντιδήμαρχοι κ.Σβάρνας και κ.Μπακαλάκου, η Διευθύντρια Πρωτοβάθμιας Εκπ/σης κ. Μητσιάδη, οι Αιρετοί του ΚΥΣΠΕ κ. Παληγιάννης και κ. Φασφαλής, οι Αιρετοί του ΑΠΥΣΠΕ Θεσσαλίας κ.Χασιώτης και κ. Τσιούλκας, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Εκπ/κών Π. Ε. Λάρισας και πλήθος συναδέλφων.
Μετά την κοπή πίτας ακολούθησε ενημέρωση από τους Αιρετούς του ΚΥΣΠΕ για θέματα που αφορούν τον κλάδο μας.  Ακολούθως ο κ. Μπαλάγκας  ανέπτυξε με ιδιαίτερα αναλυτικό και κατατοπιστικό τρόπο το συνταξιοδοτικό των εκπ/κών. Οι συνάδελφοι,ισσες παρακολούθησαν με ενδιαφέρον τις ομιλίες . 
Να σημειωθεί ότι στο τέλος ο κ. Μπαλάγκας έδωσε ένα έντυπο, το οποίο προωθήθηκε στα σχολεία, ώστε όσοι εκπαιδευτικοί επιθυμούν να έχουν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη  σύνταξή τους, να το συμπληρώσουν και να το στείλουν στο e-mail του. 
Ευχαριστούμε όλους τους συναδέλφους για την συμμετοχή τους στην εκδήλωση του Συλλόγου.
Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος        Ο Γ. Γραμματέας
Βάϊος Κουτής Δημήτριος Ταξιάρχης