Εορτολόγιο

Τρίτη 19 Φεβρουαρίου
Αρχίππου, Απφίας και Φιλήμονος, Φιλοθέης της Αθηναίας
Ανατ.: 07.22Δύση: 18.10Πανσέληνος

Κεντρική Οδός

No thumbnails found

XALILHS30-12

 

Diagnostiko

 

Αναζήτηση Ειδήσεων

Υγεία

Υγεία

Συνταγές μαγειρικής

Συνταγές μαγειρικής

Λίμνη Πλαστήρα

plastiras-lake
Τουριστικές πληροφορίες για έναν από τους πλέον κορυφαίους προορισμούς στην Ελλάδα, τη λίμνη Πλαστήρα. Που θα πάτε, τι θα δείτε, πληροφορίες για τον καιρό και τα ξενοδοχεία της λίμνης Πλαστήρα.

Τελευταία νέα

>>
Εορτάστηκαν τα ονομαστήρια του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη μας κ.κ Τιμόθεου
Τετάρτη, 23 Ιανουάριος 2019 12:32
ONOMASTHRIAONOMASTHRIA1ONOMASTHRIA2ONOMASTHRIA3ONOMASTHRIA4ONOMASTHRIA5ONOMASTHRIA6Παρουσία πλήθους πιστών, 11 Ιεραρχών, ONOMASTHRIA7ONOMASTHRIA8των αρχών της Περιφέρειας, του Nομού, της πόλης  και σύσσωμου του κλήρου, εορτάστηκαν χθες τα ονομαστήρια του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ.κ. Τιμοθέου.
Ο Σεβασμώτατος φέρει το όνομα του Αγίου ενδόξου και πανευφήμου Αποστόλου Τιμοθέου, την μνήμη του οποίου η Εκκλησία μας τιμά την 22α Ιανουαρίου.
Στον Μητροπολιτικό Ναό για τον όρθρο και την πανηγυρική Θεία Λειτουργία βρέθηκαν 11 Μητροπολίτες απευθύνοντας ευχές και τιμώντας με την παρουσία τους,  τον Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων. 
Συγκεκριμένα παρέστησαν και συλλειτούργησαν οι Δημητριάδος Ιγνάτιος, Χαλκίδος Χρυσόστομος, Ζιχνών Ιερόθεος, Καισαριανής Δανιήλ, Κηφισίας Κύριλλος, Ιλίου Αθηναγόρας, Κερκύρας Νεκτάριος, Τρίκκης Χρυσόστομος, Μεσσηνίας Χρυσόστομος, Σταγών Θεόκλητος και  Λαρίσης Ιερώνυμος.
Επίσης συμμετείχαν στις εορταστικές εκδηλώσεις ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός, ο αντιπεριφερειάρχης Καρδίτσας κ. Βασίλης Τσιάκος, ο δήμαρχος Καρδίτσας κ. Φώτης Αλεξάκος, ο αντιδήμαρχος Καρδίτσας κ. Γιάννης Σβάρνας, ο επικεφαλής παράταξης σε Δημοτικό Συμβούλιο και Επιμελητήριο κ. Ευάγγελος Λέμας, οι εντεταλμένοι περιφερειακοί Σύμβουλοι κ.κ. Γιώργος Μάττας και Ορέστης Ψαχούλας, η πρώην βουλευτής κ. Ασημίνα Σκόνδρα, ο διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Σωτήρης Κορέλας, εκπρόσωποι φορέων και Συλλόγων και πλήθος πιστών.
Μετά το τέλος της Θείας Λειτουργίας ο Σεβασμιώτατος κ. Τιμόθεος δεξιώθηκε τους παρευρισκόμενους και δέχτηκε ευχές στο Πνευματικό Κέντρο του Μητροπολιτικού Ναού.