Εορτολόγιο

Τετάρτη 16 Ιανουαρίου
Προσκύνησις τιμίας αλύσεως αποστόλου Πέτρου, Νεονίλλης μαρτύρων, Δαμασκηνού
Ανατ.: 07.52Δύση: 17.30Σελήνη: 10 ημερών

Κεντρική Οδός

No thumbnails found

XALILHS30-12

 

Diagnostiko

 

Αναζήτηση Ειδήσεων

Υγεία

Υγεία

Συνταγές μαγειρικής

Συνταγές μαγειρικής

Λίμνη Πλαστήρα

plastiras-lake
Τουριστικές πληροφορίες για έναν από τους πλέον κορυφαίους προορισμούς στην Ελλάδα, τη λίμνη Πλαστήρα. Που θα πάτε, τι θα δείτε, πληροφορίες για τον καιρό και τα ξενοδοχεία της λίμνης Πλαστήρα.
Ορκωμοσία για 27 νέους πτυχιούχους του τμήματος Τεχνολογίας Ξύλου και Επίπλου στην Καρδίτσα
Τρίτη, 11 Δεκέμβριος 2018 12:38
ORKOMOSIAORKOMOSIA1ORKOMOSIA2ORKOMOSIA3ORKOMOSIA4ORKOMOSIA5ORKOMOSIA6ORKOMOSIA7Ορκίστηκαν το μεσημέρι της Δευτέρας 27 νέοι πτυχιούχοι του τμήματος ΤΕΙ τεχνολογίας Ξύλου και Επίπλου που λειτουργεί στην Καρδίτσα.
Η συγκεκριμένη τελετή ορκωμοσίας ήταν η πρώτη από μία σειρά που θ’ ακολουθήσουν μέσα στον Δεκέμβριο, αφού θα πάρουν σειρά και οι απόφοιτοι των άλλων τμημάτων που δραστηριοποιούνται στην πόλη μας.Η μεγάλη αίθουσα-αμφιθέατρο του τμήματος ήταν κατάμεστη από κόσμο, συγγενείς και φίλους των νέων επιστημόνων, ενώ παρευρέθησαν και χαιρέτισαν εκπρόσωπος της Ιεράς Μητρόπολης και ο αντιδήμαρχος Καρδίτσας κ. Βασίλης Κουρκούνας.
Από την πλευρά του τμήματος Τεχνολογίας Ξύλου και Επίπλου χαιρέτισε ο πρόεδρος κ. Καραγεώργος, ενώ τον πανηγυρικό της ημέρας εκφώνησε ο καθηγητής κ. Σκαρβέλης.
Οι 27 νέοι πτυχιούχοι επανέλαβαν τον όρκο που ανέγνωσε η πρώτη στην βαθμολογία πτυχίου συνάδελφος τους και στην συνέχεια παρέλαβαν τα πτυχία τους μέσα σε πανηγυρικές εκδηλώσεις. 
Οι 27 νέοι πτυχιούχοι με αλφαβητική σειρά είναι:
Αντωνίου Νικόλαος, Αρχιμανδρίτη Γεωργία, Γιοβαννόπουλος Μιχαήλ, Γουιγούης Αθανάσιος, Ιτσινές Κων/νος, Καλτσίδου Γεωργία, Καπερνέκα Δήμητρα, Κλαμπάνης Διονύσιος, Κολοβός Ναπολέων, Κοντογεωργάκη Μαρία- Γεωργία, Κοντοζήση Γεωργία- Μαρία, Κοτρώτσιου Αικατερίνη, Λεπίδου Όλγα, Μακρέλλη Χριστίνα, Μανουσάκη Αναστασία, Μαρινάκη Βασιλική- Ελευθερία, Μιχοπούλου Κασσιανή-Μαρία, Μπαρακλιάνου Βασιλική, Μπελτάος Ευστάθιος, Ντίνος Νικόλαος, Ξάνθου Αντωνία, Πλατχιάς Χρήστος, Ρήγας Σωτήριος, Σεφέρης Λάμπρος, Στυλιανού Σταυρινός, Χατζημάρκου Αντώνης, Χριστοδούλου Μάριος