Εορτολόγιο

Τρίτη 19 Φεβρουαρίου
Αρχίππου, Απφίας και Φιλήμονος, Φιλοθέης της Αθηναίας
Ανατ.: 07.22Δύση: 18.10Πανσέληνος

Κεντρική Οδός

No thumbnails found

XALILHS30-12

 

Diagnostiko

 

Αναζήτηση Ειδήσεων

Υγεία

Υγεία

Συνταγές μαγειρικής

Συνταγές μαγειρικής

Λίμνη Πλαστήρα

plastiras-lake
Τουριστικές πληροφορίες για έναν από τους πλέον κορυφαίους προορισμούς στην Ελλάδα, τη λίμνη Πλαστήρα. Που θα πάτε, τι θα δείτε, πληροφορίες για τον καιρό και τα ξενοδοχεία της λίμνης Πλαστήρα.

Τελευταία νέα

>>
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΔΗΜΟΥ ΠΑΛΑΜΑ:"Κάθε αστέρι & ευχή 2018"
Παρασκευή, 07 Δεκέμβριος 2018 12:28
PALAMAS EKDHLOSEISΟ Δήμος Παλαμά με τον ΔΟΠΑΠΑΠ για 2η συνεχόμενη χρονιά ετοίμασαν για τις φετινές γιορτές τις εκδηλώσεις του «Κάθε αστέρι & ευχή» με πλούσιο κάθε φορά πρόγραμμα δίνοντας τη δυνατότητα σε μικρούς και μεγάλους να ζήσουν ακόμα καλύτερα τη μαγεία των Χριστουγέννων. 
Με έναρξη την Κυριακή της  9ης  Δεκεμβρίου και ώρα 19:00  η πόλη του Παλαμά θα φωταγωγήσει το Χριστουγεννιάτικο δέντρο της με τον Δήμαρχο Παλαμά. Στην εκδήλωση θα συμμετέχουν η φιλαρμονική του Δήμου, η Μικτή χορωδία Παλαμά και η χορωδία του Εκπολιτιστικού – Μορφωτικού Συλλόγου Ιτέας. Η βραδιά θα κλείσει με μουσική συναυλία από τους «Family band Σιανίδη» που θα αποδείξουν ότι η διασκέδαση είναι «άκρως οικογενειακή υπόθεση».  Θα προσφέρονται ζεστό κρασί και γλυκίσματα.
Την Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου και ώρα 17:00 στην κεντρική πλατεία Παλαμά θα πραγματοποιηθούν παιδικές εκδηλώσεις όπου για ακόμη μια φορά θα ακουστούν οι σχολικές χορωδίες του 1ου – 2ου και 3ου Δημοτικού Σχολείου Παλαμά υπό τη διεύθυνση του κ. Αχιλλέα Μπίμπιλα και της κ. Αικατερίνης Ζητούνη καθώς και του Γυμνασίου Παλαμά υπό την καθοδήγηση της καθηγήτριας μουσικής κ. Λίλας Αντωνοπούλου. Στη συνέχεια η ανιματέρ Αλεξάνδρα Τέα θα αναλάβει την ψυχαγωγία των παιδιών με διάφορες δραστηριότητες.
Την σκυτάλη παίρνει ένα κινηματογραφικό διήμερο, με προβολή ταινιών για μικρούς και μεγάλους. Το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου και ώρα 18:00 στην αίθουσα του κέντρου πολλαπλών χρήσεων θα γίνει προβολή της παιδικής ταινίας « Ο γιός του Αϊ Βασίλη» για τους μικρούς μας  φίλους και  την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου και ώρα 19:00 στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων προβολή της κωμικής χριστουγεννιάτικης ταινίας «Χριστούγεννα με το ζόρι» για τους μεγάλους.  
Οι εκδηλώσεις ολοκληρώνονται το Σάββατο 22 Δεκεμβρίου και ώρα 17:00, όπου στην κεντρική πλατεία Παλαμά θα πραγματοποιηθούν παιδικές εκδηλώσεις. Το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης (ΚΔΑΠ) Παλαμά θα δημιουργήσει με τους μικρούς επισκέπτες χριστουγεννιάτικες χειροτεχνίες ενώ παράλληλα ο κλόουν Λέλος με τον φίλο του το μάγο θα παίξουν, θα διασκεδάσουν και θα « μαγέψουν» μικρούς και μεγάλους. Επίσης ο Άγιος Βασίλης θα βρίσκεται στο σπιτάκι του για να παραλάβει τα γράμματα των παιδιών!