Εορτολόγιο

Τρίτη 19 Φεβρουαρίου
Αρχίππου, Απφίας και Φιλήμονος, Φιλοθέης της Αθηναίας
Ανατ.: 07.22Δύση: 18.10Πανσέληνος

Κεντρική Οδός

No thumbnails found

XALILHS30-12

 

Diagnostiko

 

Αναζήτηση Ειδήσεων

Υγεία

Υγεία

Συνταγές μαγειρικής

Συνταγές μαγειρικής

Λίμνη Πλαστήρα

plastiras-lake
Τουριστικές πληροφορίες για έναν από τους πλέον κορυφαίους προορισμούς στην Ελλάδα, τη λίμνη Πλαστήρα. Που θα πάτε, τι θα δείτε, πληροφορίες για τον καιρό και τα ξενοδοχεία της λίμνης Πλαστήρα.

Τελευταία νέα

>>
Με σειρά εκδηλώσεων στην Καρδίτσα: Τιμήθηκε η Ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων
Πέμπτη, 22 Νοέμβριος 2018 12:33

EORTASMOS1EORTASMOSEORTASMOS2E0RTASMOS4Την Ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων, που τιμάται ανήμερα των Εισοδίων της προστάτιδας των τριών όπλων, Θεοτόκου, γιόρτασε χθες η Καρδίτσα με σειρά εκδηλώσεων.

Συγκεκριμένα σημαιοστολίστηκαν τα Δημόσια και Δημοτικά κτίρια, καθώς και αυτά των ΝΠΔΔ και τις ώρες της ημέρας και φωταγωγήθηκαν το βραδύ, ενώ στην κεντρική πλατεία κυμάτιζε η σημαία την έπαρση της οποίας τέλεσε νωρίς το πρωί στρατιωτικό άγημα με την συνοδεία της φιλαρμονικής του Δήμου. Στις 10 το πρωί, στον Μητροπολιτικό Ναό οι εκδηλώσεις συνεχίστηκαν με τον Πρωτοσύγκελο της Ιεράς Μητροπόλεως π. Αμφιλόχιο να χοροστατεί της επίσημης Δοξολογίας και τον πρόεδρο των Αποστράτων Αξιωματικών κ. Παναγιώτη Καραϊσκο να εκφωνεί τον πανηγυρικό της ημέρας.
Στην Δοξολογία και τα όσα περιελάμβανε το πρόγραμμα και ακολούθησαν, παρέστησαν ο πρόεδρος της ΠΕΔ Θεσσαλίας και Δήμαρχος Μουζακίου κ. Γιώργος Κωτσός, ο θεματικός αντιπεριφερειάρχης κ. Γιώργος Μάττας, οι αντιδήμαρχοι Καρδίτσας κ.κ. Γιάννης Σβάρνας και Κων/νος Ξυλομένος, η πρώην βουλευτής κ. Ασημίνα Σκόνδρα, περιφερειακοί και Δημοτικοί Σύμβουλοι, εκπρόσωποι φορέων και κομμάτων, ο Ανώτατος Διοικητής Φρουράς Συνταγματάρχης κ. Κωνσταντής, ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας κ. Κορέλας, ο αστυνομικός υποδιευθυντής Καρδίτσας κ. Καρανάσιος, ο πρόεδρος των αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας κ. Θωμάς Βαλομάνδρας, ο πρόεδρος του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών κ. Γιάννης Ντενησιώτης, πολλοί εκπρόσωποι των Ενόπλων Δυνάμεων και πολλοί Καρδιτσιώτες.
Όλοι οι προαναφερόμενοι μεταφέρθηκαν στην συνέχεια στο Ηρώο πεσόντων στο προαύλιο του ναού όπου υπήρχε και στρατιωτικό άγημα για την απόδοση τιμών. Εκεί εψάλη επιμνημόσυνη δέηση, ακολούθησε κατάθεση στεφάνων από εκπροσώπους περιφερειακής ενότητας, δήμου, στρατού, αστυνομίας πυροσβεστικής, αποστράτων και εφέδρων και οι εκδηλώσεις έκλεισαν με την τήρηση ενός λεπτού σιγής και την ανάκρουση του εθνικού ύμνου.