Εορτολόγιο

Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου
Λέοντος Ρώμης, Αγαπητού
Ανατ.: 07.24Δύση: 18.09Σελήνη: 13 ημερών

Κεντρική Οδός

No thumbnails found

XALILHS30-12

 

Diagnostiko

 

Αναζήτηση Ειδήσεων

Υγεία

Υγεία

Συνταγές μαγειρικής

Συνταγές μαγειρικής

Λίμνη Πλαστήρα

plastiras-lake
Τουριστικές πληροφορίες για έναν από τους πλέον κορυφαίους προορισμούς στην Ελλάδα, τη λίμνη Πλαστήρα. Που θα πάτε, τι θα δείτε, πληροφορίες για τον καιρό και τα ξενοδοχεία της λίμνης Πλαστήρα.

Τελευταία νέα

>>
Συλλαλητήριο με τρακτέρ στην κεντρική πλατεία της Καρδίτσας
Τετάρτη, 14 Νοέμβριος 2018 13:14
EOASK1EOASK2EOASK-Αποφασίστηκε για τις 28 Νοεμβρίου, σε σύσκεψη που συγκάλεσε χθες η ΕΟΑΣΚ
Με συλλαλητήριο στην Κεντρική πλατεία της Καρδίτσας, την Τετάρτη 28 Νοεμβρίου ξεκινά ουσιαστικά η φετινή περίοδος των αγροτικών αντιδράσεων στις πολιτικές που τους αφορούν.
Η απόφαση για την συγκεκριμένη κινητοποίηση, που θα γίνιε με τρακτέρ, ελήφθη χθες, σε σύσκεψη αγροτικών Συλλόγων του νομού, που συγκάλεσε η ΕΟΑΣΚ και μετά από πρόταση της τελευταίας που εγκρίθηκε από το συμμετέχοντες.
Η σύσκεψη πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα συνεδριάσεων της πρώην ΤΕΔΚ, με το προεδρείο της ΕΟΑΣΚ να κάνει εκτεταμένη αναφορά στα προβλήματα του αγροτικού κόσμου και την ανάγκη αυτός να βρίσκεται σε εγρήγορση για να διεκδικήσει μέσω αγώνων τα δίκαιά του.Από τα βασικά ζητήματα που έπεσαν στο τραπέζι ήταν η συνέχιση, με ανοχή της κυβέρνησης της καταστροφικής πολιτικής των ανοιχτών τιμών, η αύξηση του κόστους παραγωγής, με έμφαση στο αγροτικό πετρέλαιο που είναι απλησίαστο, η περικοπή των ενισχύσεων με την αναθεώρηση της ΚΠΑ, τα αγροτοδικεία που συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς και, φυσικά, η άρνηση της κυβέρνησης να υλοποιήσει την δέσμευσή της για ακατάσχετο λογαριασμό, που έχει φέρει σε πολύ δύσκολη θέση τον αγροτικό κόσμο. 
Όλα αυτά, συν τα υπόλοιπα προβλήματα, κατά την ΕΟΑΣΚ οδηγούν σε αφανισμό τον μικρομεσαίο αγρότη και η μόνη διέξοδος που έχει είναι ο δρόμος του αγώνα, μέσω το οποίου κέρδισε ότι έχει κερδίσει μέχρι σήμερα. 
Ακόμα να πούμε ότι μέχρι την 28η Νοεμβρίου, θα γίνονται ενημερωτικές και οργανωτικές συσκέψεις σε όλα τα χωριά, για να διασφαλιστεί η μεγαλύτερη δυνατόν επιτυχία του Συλλαλητηρίου.