Εορτολόγιο

Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου
Λέοντος Ρώμης, Αγαπητού
Ανατ.: 07.24Δύση: 18.09Σελήνη: 13 ημερών

Κεντρική Οδός

No thumbnails found

XALILHS30-12

 

Diagnostiko

 

Αναζήτηση Ειδήσεων

Υγεία

Υγεία

Συνταγές μαγειρικής

Συνταγές μαγειρικής

Λίμνη Πλαστήρα

plastiras-lake
Τουριστικές πληροφορίες για έναν από τους πλέον κορυφαίους προορισμούς στην Ελλάδα, τη λίμνη Πλαστήρα. Που θα πάτε, τι θα δείτε, πληροφορίες για τον καιρό και τα ξενοδοχεία της λίμνης Πλαστήρα.

Τελευταία νέα

>>
Διανομή προϊόντων σε δικαιούχους του προγράμματος ΤΕΒΑ
Τετάρτη, 14 Νοέμβριος 2018 13:04
DIANOMH1DIANOMHDIANOMH2DIANOMH4Σε όλους τους Δήμους του N. Καρδίτσας
Άρχισε χθες και ολοκληρώνεται σήμερα, στους πέντε από τους έξι Δήμους του νομού η διανομή προϊόντων σε δικαιούχους του προγράμματος ΤΕΒΑ.
Συγκεκριμένα το προαναφερόμενο διήμερο αφορά στους Δήμους Καρδίτσας, Παλαμά, Μουζακίου, Λίμνης Πλαστήρα και Αργιθέας, ενώ στο Δήμο Σοφάδων άρχισε διανομή την Δευτέρα και ολοκληρώθηκε χθες.
Για τους 2.000 περίπου δικαιούχους του Δήμου Καρδίτσας η διανομή γίνεται από το χώρο του πρώην 1ου Λυκείου, ξεκινά στις 9 το πρωί και ολοκληρώνεται στις 6 το απόγευμα. Χθες παρέλαβε ο κύριος όγκος των δικαιούχων του πληθυσμού που δεν εντάσσεται στην κατηγορία των Ρομά, σήμερα θα παραλάβουν όσοι δεν πρόλαβαν χθες και οι Ρομά οικογένειες, όπως και οι δικαιούχοι Τρίτεκνοι με την διανομή για τους τελευταίους ν’ αρχίζει στις 10 και να ολοκληρώνεται στη 1. 
Προς αποφυγή του συνωστισμού διευκρινίζεται, ότι η ποσότητα των αγαθών που διανέμονται και συγκεκριμένα Μήλα και πατάτες, επαρκεί για το σύνολο των ωφελουμένων, ανεξαρτήτως της ώρας προσέλευσης τους.
Οι ωφελούμενοι θα πρέπει να προσκομίσουν υποχρεωτικά Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας και  επίσημο έγγραφο (όπως βιβλιάριο ασφάλισης ή κάρτα ΑΜΚΑ), στο οποίο αναγράφεται ο αριθμός ΑΜΚΑ του αιτούντος (του ατόμου που υπέβαλλε την αίτηση συμμετοχής στο πρόγραμμα). Σε περίπτωση που ο αιτών δεν μπορεί να παραστεί αυτοπροσώπως, δύναται να παραλάβει τα τρόφιμα και άλλο μέλος της οικογένειας, προσκομίζοντας υποχρεωτικά Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας και επίσημο έγγραφο με τον αριθμό ΑΜΚΑ του αιτούντος αλλά και του ιδίου. Τέλος, σε περίπτωση που ο ωφελούμενος δεν δύναται να προσέλθει αυτοπροσώπως στο σημείο διανομής, τα προϊόντα μπορούν να παραλαμβάνονται από τρίτο πρόσωπο, μόνο εφόσον αυτό φέρει εξουσιοδότηση με βεβαίωση γνησίου υπογραφής ή συμβολαιογραφικό πληρεξούσιο.