Εορτολόγιο

Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου
Λέοντος Ρώμης, Αγαπητού
Ανατ.: 07.24Δύση: 18.09Σελήνη: 13 ημερών

Κεντρική Οδός

No thumbnails found

XALILHS30-12

 

Diagnostiko

 

Αναζήτηση Ειδήσεων

Υγεία

Υγεία

Συνταγές μαγειρικής

Συνταγές μαγειρικής

Λίμνη Πλαστήρα

plastiras-lake
Τουριστικές πληροφορίες για έναν από τους πλέον κορυφαίους προορισμούς στην Ελλάδα, τη λίμνη Πλαστήρα. Που θα πάτε, τι θα δείτε, πληροφορίες για τον καιρό και τα ξενοδοχεία της λίμνης Πλαστήρα.

Τελευταία νέα

>>
Ενημερώθηκαν για τον Συντονιστή Εκπαιδευτικού Έργου oι Δ/ντές Σχολικών Μονάδων Δ/θμιας Εκπ/σης του N. Kαρδίτσας
Τρίτη, 13 Νοέμβριος 2018 10:38
SYNTONISTES1SYNTONISTES2SYNTONISTES3SYNTONISTES4SYNTONISTESΚλιμάκιο του Περιφερειακού Κέντρου Εκπαιδευτικού Σχεδιασμού (ΠΕ.Κ.Ε.Σ) Θεσσαλίας, βρέθηκε χθες στην Καρδίτσα σε μια προσπάθεια ενημέρωσης των εκπαιδευτικών για το νέο θεσμό των Συντονιστών Εκπαιδευτικού Έργου, ο οποίος έρχεται να αντικαταστήσει τους Σχολικούς Συμβούλους.
Η ενημέρωση έγινε σε προγραμματισμένη συνάντηση του κλιμακίου, στο οποίο επικεφαλής ήταν ο Οργανωτικός Συντονιστής Θεσσαλίας κ. Γιώργος Δοδοντσάκης, με τον Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Μιχάλη Παπανούσκας και τους Διευθυντές των Σχολικών Μονάδων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του νομού.
Ο χώρος τέλεσης ήταν η αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Καρδίτσας, με τον δήμαρχο Φώτη Αλεξάκο να καλωσορίζει τους εκπαιδευτικούς πριν πάρει το λόγο ο κ. Δοδοντσάκης και προβεί στην αναλυτική ενημέρωση, απαντώντας ταυτόχρονα και στα ερωτήματα που τέθηκαν από πλευράς εκπαιδευτικών. 
Το ΠΕΚΕΣ θα έχει έδρα την Λάρισα, όπως και όλοι οι Συντονιστές εκπαιδευτικού Έργου και η βασική του διαφορά με τους Σχολικούς Συμβούλους είναι η η στήριξη των Συλλόγων Διδασκόντων και κάθε εκπαιδευτικού όχι από ένα πρόσωπο αλλά από ομάδες που θα έχουν συγκεκριμένα αντικείμενα.