Εορτολόγιο

Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου
Λέοντος Ρώμης, Αγαπητού
Ανατ.: 07.24Δύση: 18.09Σελήνη: 13 ημερών

Κεντρική Οδός

No thumbnails found

XALILHS30-12

 

Diagnostiko

 

Αναζήτηση Ειδήσεων

Υγεία

Υγεία

Συνταγές μαγειρικής

Συνταγές μαγειρικής

Λίμνη Πλαστήρα

plastiras-lake
Τουριστικές πληροφορίες για έναν από τους πλέον κορυφαίους προορισμούς στην Ελλάδα, τη λίμνη Πλαστήρα. Που θα πάτε, τι θα δείτε, πληροφορίες για τον καιρό και τα ξενοδοχεία της λίμνης Πλαστήρα.

Τελευταία νέα

>>
Τιμητική εκδήλωση για τον Βασίλη Μπρακατσούλα
Δευτέρα, 05 Νοέμβριος 2018 21:13
BRAKATSOYLAS3BRAKATSOYLAS2BRAKATSOYLAS1-Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή στο Παυσίλυπο
Ο πρώην υπουργός και βουλευτής Βασίλης Μπρακατσούλας, ήταν το τιμώμενο πρόσωπο εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή στο Παυσίλυπο, με αξιοσημείωτη επιτυχία, καθώς η αίθουσα του αναψυκτηρίου ήταν κατάμεστη.
Οι διοργανωτές, μέσα από αυτή επιδίωξαν να τιμήσουν τον πολιτικό, τον αντιστασιακό, τον συγγραφέα, τον άνθρωπο και όλα εκείνα τα στοιχεία που διαθέτει ο κ. Μπρακατσούλας και τον ώθησαν να πορευθεί στη ζωή του με γνώμονα την ηθική και το κοινό συμφέρον. Επίσης τιμήθηκε για την σημαντική προσφορά του στον Δήμο Καρδίτσας, καθώς μαζί με τον αείμνηστο αδερφό του χρηματοδότησαν την μελέτη για την ανάπλαση της παλιάς ηλεκτρικής. Την ευθύνη της διοργάνωσης είχαν ο Δήμος Καρδίτσας, η Ένωση Αγραφιώτικων Χωριών, ο δικηγορικός Σύλλογος Καρδίτσας, σε συνεργασία με το Εργατικό Κέντρο, το Επιμελητήριο και φορείς των Καναλίων.
Για τη ζωή και το  έργο του 90χρονου Βασίλη Μπρακατσούλα μίλησαν κατά σειρά ο δήμαρχος Καρδίτσας Φώτης Αλεξάκος, ο 
πρόεδρος της ΕΑΧ Βασίλης Τσαντήλας, ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Καναλίων, η Διευθύντρια των ΓΑΚ Καρδίτσας κ. Ελπινίκη Αγγελίνα, ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Καρδίτσας κ. Γιώργος Ανυφαντής, οι βουλευτές Καρδίτσας του ΣΥΡΙΖΑ κ.κ. Σπύρος Λάππας, Χρυσούλα Σιωροπουλου-Κατσιαβριά και Παναγιώτα Βράντζα, ο πρόεδρος της ΠΕΔ Θεσσαλίας και Δήμαρχος Μουζακίου κ. Γιώργος Κωτσός και ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου κ. Γιώργος Καπράνας. Επίσης ο κ. Αλεξάκος του επέδωσε τιμητική πλακέτα από πλευράς του Δήμου.Των χαιρετισμών των προσκεκλημένων ακολούθησε μία σύντομη ομιλία του Βασίλη 
Μπρακατσούλα μέσα σε κλίμα συγκίνησης και με αναφορές στις δραστηριότητές του αλλά και στα όσα του επιφύλασσε η ζωή.Πέραν των ήδη προαναφερομένων στην εκδήλωση παρέστησαν ο αντιπεριφερειάρχης Καρδίτσας κ.  Βασίλης Τσιάκος, ο δήμαρχος Αργιθέας κ. Λάμπρος Τσιβόλας, ο αντιδήμαρχος Καρδίτσας κ. Γιάννης Σβάρνας, περιφερειακοί και Δημοτικοί Σύμβουλοι και εκατοντάδες Καρδιτσιώτες.