Εορτολόγιο

Τετάρτη 16 Ιανουαρίου
Προσκύνησις τιμίας αλύσεως αποστόλου Πέτρου, Νεονίλλης μαρτύρων, Δαμασκηνού
Ανατ.: 07.52Δύση: 17.30Σελήνη: 10 ημερών

Κεντρική Οδός

No thumbnails found

XALILHS30-12

 

Diagnostiko

 

Αναζήτηση Ειδήσεων

Υγεία

Υγεία

Συνταγές μαγειρικής

Συνταγές μαγειρικής

Λίμνη Πλαστήρα

plastiras-lake
Τουριστικές πληροφορίες για έναν από τους πλέον κορυφαίους προορισμούς στην Ελλάδα, τη λίμνη Πλαστήρα. Που θα πάτε, τι θα δείτε, πληροφορίες για τον καιρό και τα ξενοδοχεία της λίμνης Πλαστήρα.
Από την Δευτέρα 5 Νοεμβρίου -Εορταστικό κλίμα μέσα στις εκπτώσεις με πρωτοβουλία του Εμπορικού Συλλόγου Kαρδίτσας
Σάββατο, 03 Νοέμβριος 2018 14:00
EBORIKOSΓιορτινή ατμόσφαιρα, που θα βοηθήσει εμπορικά καταστήματα και καταναλωτές, επιχειρεί να δημιουργήσει ο εμπορικός Σύλλογος Καρδίτσας, από την Δευτέρα 5 Νοεμβρίου και μέχρι το τέλος των εκπτώσεων στις 15 του ίδιου μήνα.
  Για το λόγο αυτό θα επιστρατευθούν κλόουν, ξυλοπόδαροι, ταχυδακτυλουργοί και μίμοι, που θα κινούνται και θα συμμετέχουν σε διάφορα δρώμενα, στους δρόμους του ιστορικού κέντρου της Καρδίτσας, δημιουργώντας πανηγυρικό κλίμα και αυξάνοντας την διάθεση αγορών στο καταναλωτικό κοινό. Η πρωτοβουλία ανήκει στον Εμπορικό Σύλλογο Καρδίτσας που, σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα και την Ένωση Πολιτιστικών Συλλόγων, οργανώνουν αυτά τα street events, για πρώτη φορά στην Καρδίτσα. Το μεσημέρι της Παρασκευής και ενόψει της έναρξης των εκδηλώσεων το απόγευμα της Δευτέρας, παραχωρήθηκε συνέντευξη τύπου, παρουσία του αντιπεριφερειάρχη Καρδίτσας κ. Βασίλη Τσιάκου, του προέδρου της Ένωσης Πολιτιστικών Συλλόγων κ. Μανώλη Στεργιόπουλου και της Διοίκησης του Εμπορικού Συλλόγου. Συγκεκριμένα του προέδρου κ. Περικλή Κορκώτσιου, της αντιπροέδρου κ. Ρούλας Νιάκα, του Γραμματέα κ. Τέλη Αντωνίου, του ταμία κ. Απ. Σταμούλης και ο υπεύθυνος Δημοσίων σχέσεων κ. Κ. Κοντούλης. Για το εγχείρημα μίλησαν ο πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος του εμπορικού Συλλόγου, με τον κ. Κορκώτσιο να δηλώνει αισιόδοξος για την επιτυχία του εγχειρήματος, κάτι που θα το καθιερώσει αλλά και θα δώσει το έναυσμα για ακόμα περισσότερες δράσεις το επόμενο διάστημα.  Τέλος κάλεσε τον εμπορικό κόσμο να βοηθήσει και αυτός με κάθε τρόπο, ενώ ευχαρίστησε τον κ Τσιάκο και τον κ. Στεργιόπουλο για την συμβολή τους στην προσπάθεια. 
Από την πλευρά της η κ. Νιάκα ανέφερε ορισμένες λεπτομέρειες για τις εκδηλώσεις, όπως ότι θα αρχίσουν το απόγευμα της Δευτέρας, στις 7, με την συμμετοχή και της μπάντας του Δήμου, ότι οι υπόλοιπες ημέρες που θα υπάρχουν events είναι η Τετάρτη, η Παρασκευή και το Σάββατο της εβδομάδας που έρχεται και η Δευτέρα με την Τετάρτη της επόμενης, την ώρα λειτουργίας των καταστημάτων. Επίσης είπε ότι δεν επιλέχθηκε η Κυριακή ως εναρκτήρια μέρα καθώς ο εμπορικός σύλλογος είναι κάθετα αντίθετος  με την λειτουργία καταστημάτων τις Κυριακές και πρόσθεσε πως την πρώτη μέρα των εκδηλώσεων οι ξυλοπόδαροι θα μοιράζουν και ένα έντυπο με το αναλυτικό πρόγραμμα. 
 
Ο κ. Τσιάκος
Παίρνοντας τον λόγο ο αντιπεριφερειάρχης Καρδίτσας τόνισε ότι Περιφερειακή Ενότητα, Ένωση Πολιτιστικών Συλλόγων και Εμπορικός Σύλλογος ενώνουν δυνάμεις για να στηρίξουν την τοπική αγορά, γιατί στηρίζοντας τα τοπικά καταστήματα, στηρίζουμε τόσο τον έμπορο που είναι η ραχοκοκαλιά της ελληνικής οικονομίας, ενώ διατηρούνται οι παλιές και δημιουργούνται νέες θέσεις εργασίας σε μια πολύ δύσκολη εποχή. 
 
Ο κ. Στεργιόπουλος
Από την πλευρά του ο πρόεδρος της Ένωσης Πολιτιστικών Συλλόγων είπε ότι όλο αυτό που θα γίνει είναι πολιτισμός και η Ένωση νιώθει χαρά που συμμετέχει. Είπε ακόμα πως οι όλες εκδηλώσεις θα είναι ένα ωραίο προμήνυμα και για τις γιορτές που έρχονται, ενώ ταυτόχρονα θα δείξει ότι η πόλη μας δεν χάνεται αλλά έχει δυναμική και ξέρει να αντιδρά θετικά σε καιρούς δύσκολους, νικώντας την απογοήτευση.