Εορτολόγιο

Τετάρτη 16 Ιανουαρίου
Προσκύνησις τιμίας αλύσεως αποστόλου Πέτρου, Νεονίλλης μαρτύρων, Δαμασκηνού
Ανατ.: 07.52Δύση: 17.30Σελήνη: 10 ημερών

Κεντρική Οδός

No thumbnails found

XALILHS30-12

 

Diagnostiko

 

Αναζήτηση Ειδήσεων

Υγεία

Υγεία

Συνταγές μαγειρικής

Συνταγές μαγειρικής

Λίμνη Πλαστήρα

plastiras-lake
Τουριστικές πληροφορίες για έναν από τους πλέον κορυφαίους προορισμούς στην Ελλάδα, τη λίμνη Πλαστήρα. Που θα πάτε, τι θα δείτε, πληροφορίες για τον καιρό και τα ξενοδοχεία της λίμνης Πλαστήρα.
Επιτυχημένη η εκδήλωση για την πρόληψη της παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης
Σάββατο, 03 Νοέμβριος 2018 13:49
RAPTHRAPTH3RAPTH2RAPTH1Στο Παυσίλυπο με ομιλήτρια την βουλευτή κ Έλενα Ράπτη
Τους τρόπους που τα παιδιά θα αναγνωρίζουν προσπάθειες σεξουαλικής κακοποίησης, εναντίον τους και το πώς θα προστατεύονται από αυτές, παρουσίασε, σε εκδήλωση στο Παυσίλυπο, η βουλευτής Θεσσαλονίκης και Συντονίστρια, για την Ελλάδα, του προγράμματος του Συμβουλίου της Ευρώπης «ΕΝΑ στα ΠΕΝΤΕ».
Ουσιαστικά παρουσιάστηκαν τρόποι ενημέρωσης των παιδιών μέσα από κινούμενα σχέδια και κατανοητές σε αυτά ιστορίες, που θα δώσουν και σε αυτά και στους γονείς την δυνατότητα να προφυλαχθούν και να μην γίνουν θύματα μίας από τις μάστιγες του αιώνα.Το ιδιαίτερα ενθαρρυντικό είναι πως η αίθουσα του αναψυκτηρίου ήταν κατάμεστη από Καρδιτσιώτες που ευαισθητοποιήθηκαν στο κάλεσμα και έσπευσαν να παρακολουθήσουν την εκδήλωση και να γίνουν κοινωνοί των μηνυμάτων της και γνώστες των μεθόδων πρόληψης. Πριν ξεκινήσει την εισήγησή της η κ. Ράπτη, είχαμε χαιρετισμούς από τους εκπροσώπους των φορέων  που συνδιοργάνωσαν ή στήριξαν την διοργάνωση της εκδήλωσης. Συγκεκριμένα χαιρέτισαν εκ μέρους της Ιεράς Μητρόπολης ο Αρχιμανδρίτης κ. Θεόκλητος, ο αντιπεριφερειάρχης Καρδίτσας Βασίλης Τσιάκος, ο αντιδήμαρχος Καρδίτσας κ. Γιάννης Σβάρνας, η Διευθύντρια Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Έφη Μητσιάδη, ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Μιχάλης Παπανούσκας, εκ μέρους του Κέντρου Γυναικών η εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος κ. Ρούλα Μπακαλάκου και μέλος τους Δ.Σ. του παραρτήματος Καρδίτσας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών.
Στην εκδήλωση εκτός των πάρα πολλών Καρδιτσιωτών παρέστησαν  ο δήμαρχος Σοφάδων κ. Θάνος Σκάρλος, ο αντιδήμαρχος Παλαμά κ. Ιάσονας Τσιρώνης, εκ μέρους του ιατρικού Συλλόγου  ο πλειοψηφών σύμβουλος κ. Τέλης Σπάνιας, η πρώην βουλευτής κ. Ασημίνα Σκόνδρα, οι πολιτευτές της Ν.Δ. κ.κ. Κουλοκτσής και Ψαχούλας, το μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της Ν.Δ. κ. Σοφία Τόλια, περιφερειακοί και Δημοτικοί Σύμβουλοι.