Εορτολόγιο

Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου
Λέοντος Ρώμης, Αγαπητού
Ανατ.: 07.24Δύση: 18.09Σελήνη: 13 ημερών

Κεντρική Οδός

No thumbnails found

XALILHS30-12

 

Diagnostiko

 

Αναζήτηση Ειδήσεων

Υγεία

Υγεία

Συνταγές μαγειρικής

Συνταγές μαγειρικής

Λίμνη Πλαστήρα

plastiras-lake
Τουριστικές πληροφορίες για έναν από τους πλέον κορυφαίους προορισμούς στην Ελλάδα, τη λίμνη Πλαστήρα. Που θα πάτε, τι θα δείτε, πληροφορίες για τον καιρό και τα ξενοδοχεία της λίμνης Πλαστήρα.

Τελευταία νέα

>>
Με λαμπρότητα οι εκδηλώσεις για την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου στην Καρδίτσα
Τρίτη, 30 Οκτώβριος 2018 10:44
PARELASH3PARELASH2KARDITSA PARELASH_13KARDITSA PARELASH_11KARDITSA PARELASH14KARDITSA PARELASH_12Με την παρέλαση στην οδό Καραϊσκάκη κορυφώθηκαν με λαμπρότητα την Κυριακή οι εκδηλώσεις για την 28η Οκτωβρίου 1940.
 Με σύμμαχο τον πολύ καλό καιρό οι Καρδιτσιώτες κατέκλυσαν την διαδρομή και χειροκρότησαν τους παρελαύνοντες. 
Μαθητές δημοτικών σχολείων, γυμνασίων και λυκείων, οδηγοί και πρόσκοποι, πεζοπόρα στρατιωτικά τμήματα, περιπολικά της αστυνομίας και της Π.Υ., η Ραδιολέσχη Καρδίτσας, αντιπροσωπεία του Ερυθρού Σταυρού και η μπάντα του Δήμου, που έντυσε και μουσικά την παρέλαση, πέρασαν μπροστά από τον κόσμο και την εξέδρα των επισήμων σε άψογους σχηματισμούς και υπό τους  ήχους εθνικών εμβατηρίων.
Νωρίτερα είχαμε την επίσημη δοξολογία στον Μητροπολιτικό Ναό παρουσία πλήθους Καρδιτσιωτών και επισήμων που αργότερα παρακολούθησαν την παρέλαση. Με το τέλος της Δοξολογίας ακολούθησε ο πανηγυρικός της ημέρας από τον υποδιευθυντή του Μουσικού Σχολείου, φιλόλογο κ. Ευθ. Κουφογιάννη. Η συνέχεια περιελάμβανε επιμνημόσυνη δέηση στο Ηρώο πεσόντων στο προαύλιο του ναού και κατάθεση στεφάνων στον ίδιο χώρο.