Εορτολόγιο

Τετάρτη 16 Ιανουαρίου
Προσκύνησις τιμίας αλύσεως αποστόλου Πέτρου, Νεονίλλης μαρτύρων, Δαμασκηνού
Ανατ.: 07.52Δύση: 17.30Σελήνη: 10 ημερών

Κεντρική Οδός

No thumbnails found

XALILHS30-12

 

Diagnostiko

 

Αναζήτηση Ειδήσεων

Υγεία

Υγεία

Συνταγές μαγειρικής

Συνταγές μαγειρικής

Λίμνη Πλαστήρα

plastiras-lake
Τουριστικές πληροφορίες για έναν από τους πλέον κορυφαίους προορισμούς στην Ελλάδα, τη λίμνη Πλαστήρα. Που θα πάτε, τι θα δείτε, πληροφορίες για τον καιρό και τα ξενοδοχεία της λίμνης Πλαστήρα.
Για τον Δήμο Λίμνης Πλαστήρα Παρουσιάστηκε ο συνδυασμός «Νέοι Ορίζοντες» του Παναγιώτη Νάνου
Παρασκευή, 26 Οκτώβριος 2018 11:55
NANOSNANOS1NANOS2Το όνομα «Νέοι Ορίζοντες» φέρει ο συνδυασμός του Παναγιώτη Νάνου που θα συμμετάσχει στις Αυτοδιοικητικές εκλογές στον Δήμο Λίμνης Πλαστήρα.
Ο 56χρονος Διοικητής του Πανεπιστημιακού και του Γ.Ν. Λάρισας, που γεννήθηκε στο Μορφοβούνι, έχει να επιδείξει πλούσια δράση τόσο στον πολιτισμό, όσο και στην Διοίκηση και όπως τονίστηκε στόχος του είναι η επανεκκίνηση της περιοχής. Στην ομιλία του στην κατάμεστη αίθουσα του Παυσιλύπου έδωσε το έναυσμα για αλλαγή πολιτικής στο Δήμο, τέτοιας που θα απαντά στις ανάγκες του πολίτη, έξω από πελατειακές λογικές. 
Αφήνοντας σαφείς αιχμές προς την σημερινή ηγεσία του Δήμου είπε ότι η μακρόχρονη παραμονή στην εξουσία φθείρει και πρότεινε στους δημότες ένα άλλο ήθος και ύφος άσκησης της εξουσίας, απαλλαγμένο από ισόβιους δημάρχους και καθεστωτικές αντιλήψεις. Μάλιστα δεσμεύτηκε δημόσια για τα πολύ μέχρι δύο θητείες για πρόσωπα και θέσεις ευθύνης. 
Ακόμα αναφέρθηκε σε σημεία του προγράμματός του για τον Δήμο Λίμνης Πλαστήρα και τις προτεραιότητες που θέτει για να αποκτήσει αναπτυξιακή προοπτική, ενώ σημείωσε ότι το ψηφοδέλτιο είναι στελεχωμένο και έτοιμο, από ανθρώπους που κινούνται σε όλους τους πολιτικούς χώρους και δεν έχει καμία εξάρτηση από κόμματα. Χαρακτηριστικά ανέφερε ότι «είμαστε εμείς που θα απελευθερώσουμε κοινωνικές δυνάμεις που για δεκαετίες βρίσκονται στο περιθώριο για να συνδιαμορφώσουμε την Ανάπτυξη με όρους Κοινωνικής Οικονομίας». Στην εκδήλωση παρέστησαν και μίλησαν με θερμά λόγια για τον Παναγιώτη Νάνο, ο καθηγητής παθολογίας, κοσμήτορας της Σχολής Επιστημών Υγείας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, Γιάννης Στεφανίδης και ο καθηγητής Καρδιολογίας του ίδιου Πανεπιστημίου, Φίλιππος Τρυποσκιάδης, που τον γνώρισαν από την θέση του Διοικητή του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας. Στην εκδήλωση παρέστησαν ο πρώην δήμαρχος Νεβρόπολης κ. Φώτης Παπαντώνης, πολλοί δημοτικοί σύμβουλοι του Δήμου Λίμνης Πλαστήρα, όπως οι κ.κ. Σκόνδρας, Μπουραζάς, Στεργιόπουλος, Αντωνίου και  η κ. Ξηροφώτου, ο πρώην πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Καρδίτσας κ. Κλεομένης Γιαννέλος, μέλη του Επιμελητηρίου Καρδίτσας και συγκεκριμένα οι κ.κ. Ζυγογιάννης, Λαμπρόπουλος και Βασιλείου, ο πρόεδρος της Ένωσης Αγραφιώτικων Χωριών κ. Βασίλης Τσαντήλας και πολλοί δημότες του Δήμου Νεβρόπολης Αγράφων.