Εορτολόγιο

Τετάρτη 16 Ιανουαρίου
Προσκύνησις τιμίας αλύσεως αποστόλου Πέτρου, Νεονίλλης μαρτύρων, Δαμασκηνού
Ανατ.: 07.52Δύση: 17.30Σελήνη: 10 ημερών

Κεντρική Οδός

No thumbnails found

XALILHS30-12

 

Diagnostiko

 

Αναζήτηση Ειδήσεων

Υγεία

Υγεία

Συνταγές μαγειρικής

Συνταγές μαγειρικής

Λίμνη Πλαστήρα

plastiras-lake
Τουριστικές πληροφορίες για έναν από τους πλέον κορυφαίους προορισμούς στην Ελλάδα, τη λίμνη Πλαστήρα. Που θα πάτε, τι θα δείτε, πληροφορίες για τον καιρό και τα ξενοδοχεία της λίμνης Πλαστήρα.
Άνοιξε τις πύλες της η 16η Εμποροβιοτεχνική Έκθεση Καρδίτσας
Δευτέρα, 15 Οκτώβριος 2018 10:28
EBE1EBE2EBE3EBE7Με τα εγκαίνια το βράδυ της Παρασκευής
Με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Τιμόθεο να χοροστατεί της τελετής του Αγιασμού και τον υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Βασίλη Κόκκαλη να εκπροσωπεί την κυβέρνηση, πραγματοποιήθηκαν, το βράδυ της Παρασκευής, τα εγκαίνια της 16ης Εμποροβιοτεχνικής Έκθεσης Καρδίτσας.
Η πρώτη μέρα της 5νθήμερης διάρκειας έκθεσης, πέραν του επίσημου τελετουργικού, έδωσε την δυνατότητα σε εκατοντάδες επισκέπτες να γνωριστούν με τις 140 και πλέον επιχειρήσεις που συμμετέχουν δίνοντας οντότητα στην διοργάνωση.
Ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης στην ομιλία του αναφέρθηκε στις πολίτικες που έχουν ακολουθηθεί από την κυβέρνηση στο θέμα των αγροτών, αλλά και σε αυτές που προγραμματίζονται, ενώ έδωσε έμφαση στη ρύθμιση για τα κόκκινα δάνεια των αγροτών.  Επίσης ανακοίνωσε ότι το υπουργείο βλέπει θετικά το αίτημα που κατέθεσε το Επιμελητήριο για επιμήκυνση του χρόνου παραχώρησης των καπναποθηκών και άλλων χώρων. 
Στην τελετή εγκαινίων παραβρέθηκαν πέραν του Σεβασμιωτάτου και του Υφυπουργού, ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ, Κ.  Αγοραστός, οι βουλευτές Καρδίτσας του ΣΥΡΙΖΑ κυρίες Παναγιώτα Βράντζα και Χρυσούλα Σιωροπούλου-Κατσιαβριά και ο βουλευτής Καρδίτσας του ΣΥΡΙΖΑ κ Σπ. Λάππας, ο αντιπεριφερειάρχης Καρδίτσας κ. Βασίλης Τσιάκος, ο πρόεδρος της ΠΕΔ Θεσσαλίας και Δήμαρχος Μουζακίου κ. Γ. Κωτσός, οι Δήμαρχοι Καρδίτσας, Σοφάδων, Λίμνης Πλαστήρα κ.κ. Αλεξάκος, Σκάρλος και Δ. Τσιαντής, ο πρώην υφυπουργός Παιδείας Σπ. Ταλιαδούρος, Περιφερειακοί και Δημοτικοί Σύμβουλοι, ο Πρόεδρος του περιφερειακού Συμβουλίου Επιμελητηρίων Θεσσαλίας και πρόεδρος του ΕΒΕ Λάρισας κ. Σ. Γιαννακόπουλος, ο εκπρόσωπος της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων κ. Π. Ραβάνης, ο πρόεδρος της ΓΕΣΕΒΕ κ Γ. Καββαθάς, Ο Πρόεδρος της Αντιπροσωπείας του ΤΕΕ Θεσσαλίας κ. Βασ. Τσιώνας, ο Αστυνομικός Δ/ντης κ.Γατσουνιάς, ο Διοικητής της πυροσβεστικής κ. Κορέλας, εκπρόσωπος του ΚΕΣΝ Ρουσσου, εκπρόσωποι φορέων και πολλοί συμπολίτες επιχειρηματίες. 
Μετά το τέλος της διαδικασίας κόπηκε η κορδέλα από τους κ.κ. Κόκκαλη και  Αγοραστό και η έκθεση υποδέχθηκε και επίσημα τους καλεσμένους της.