Εορτολόγιο

Τρίτη 19 Φεβρουαρίου
Αρχίππου, Απφίας και Φιλήμονος, Φιλοθέης της Αθηναίας
Ανατ.: 07.22Δύση: 18.10Πανσέληνος

Κεντρική Οδός

No thumbnails found

XALILHS30-12

 

Diagnostiko

 

Αναζήτηση Ειδήσεων

Υγεία

Υγεία

Συνταγές μαγειρικής

Συνταγές μαγειρικής

Λίμνη Πλαστήρα

plastiras-lake
Τουριστικές πληροφορίες για έναν από τους πλέον κορυφαίους προορισμούς στην Ελλάδα, τη λίμνη Πλαστήρα. Που θα πάτε, τι θα δείτε, πληροφορίες για τον καιρό και τα ξενοδοχεία της λίμνης Πλαστήρα.

Τελευταία νέα

>>
Παιδικός Σταθμός Αγναντερού: “Επειδή όλα συμβαίνουν για κάποιο λόγο…”
Τρίτη, 25 Σεπτέμβριος 2018 11:01
AGNANTERO PAIDIKOSΟ Δήμος Μουζακίου συμμεριζόμενος την ανησυχία των γονέων για ένα ασφαλές και εκσυγχρονισμένο περιβάλλον στο οποίο μπορούν να εμπιστευτούν τα παιδιά τους και έχοντας αίσθημα ευθύνης για τη σπουδαιότητα του χώρου που φιλοξενεί τα παιδιά στο ξεκίνημα του ταξιδιού τους στη γνώση, πραγματοποίησε ανακαίνιση του παιδικού σταθμού Αγναντερού
Στις ήδη προγραμματισμένες εργασίες που είχαν δρομολογηθεί από τις αρχές του καλοκαιριού (βάψιμο – αλλαγή του εξοπλισμού της κουζίνας – καινούρια τραπεζάκια και καρεκλάκια – αγορά και τοποθέτηση ηλεκτρικών συσκευών – νέα εκπαιδευτικά παιχνίδια) προστέθηκαν και νέες (αναβάθμιση του συστήματος πυρόσβεσης – τοποθέτηση πλακιδίων – αλλαγή παραθύρων) προϋποθέσεις απαραίτητες για την έγκριση του προγράμματος ΕΕΤΑ, με αποτέλεσμα να υπάρξει μια μικρή αλλά αποτελεσματική απόκλιση από το χρονοδιάγραμμα ανακαίνισης.
 Επειδή όμως η υπομονή καταφέρνει περισσότερα από τη δύναμη ο παιδικός σταθμός Αγναντερού ανανεωμένος υποδέχεται τους μαθητές του σε ένα προφανώς αναβαθμισμένο περιβάλλον.
Η πρόεδρος του ΝΠΔΔ Αθλητισμός -Πολιτισμός –  Νεότητα κα. Ελένη Ρούσσα πραγματοποίησε συζήτηση – ενημέρωση με τους γονείς και το προσωπικό  του σταθμού και ευχήθηκε καλή και δημιουργική χρονιά.