Εορτολόγιο

Τρίτη 19 Φεβρουαρίου
Αρχίππου, Απφίας και Φιλήμονος, Φιλοθέης της Αθηναίας
Ανατ.: 07.22Δύση: 18.10Πανσέληνος

Κεντρική Οδός

No thumbnails found

XALILHS30-12

 

Diagnostiko

 

Αναζήτηση Ειδήσεων

Υγεία

Υγεία

Συνταγές μαγειρικής

Συνταγές μαγειρικής

Λίμνη Πλαστήρα

plastiras-lake
Τουριστικές πληροφορίες για έναν από τους πλέον κορυφαίους προορισμούς στην Ελλάδα, τη λίμνη Πλαστήρα. Που θα πάτε, τι θα δείτε, πληροφορίες για τον καιρό και τα ξενοδοχεία της λίμνης Πλαστήρα.

Τελευταία νέα

>>
Εργασίες αναβάθμισης του Πολιτιστικού Κέντρου της συνοικίας του Αγίου Παντελεήμονα
Παρασκευή, 27 Ιούλιος 2018 09:52
DHMOSΗ Tεχνική Yπηρεσία του Δήμου Καρδίτσας συνεχίζει τις παρεμβάσεις συντήρησης και αναβάθμισης και στις συνοικίες της πόλης, εκτός από τον αστικό ιστό και τις Τοπικές Κοινότητες.
Τις τελευταίες ημέρες έγιναν εργασίες συντήρησης και χρωματισμοί στο Πολιτιστικό κέντρο της συνοικίας του Αγίου Παντελεήμονα. Αξίζει να σημειωθεί ότι το προηγούμενο χρονικό διάστημα είχε γίνει και επισκευή της στέγης του πολιτιστικού κέντρου που παρουσίαζε αρκετές φθορές. 
Τις εργασίες επέβλεψε χθες, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών & Πολεοδομίας Κωνσταντίνος Ξυλομένος, ο οποίος ανέφερε : «Ακόμη μία παρέμβαση της Τεχνική Υπηρεσίας που απαντά στην απαίτηση των κατοίκων της συνοικίας του Αγίου Παντελεήμονα για έναν λειτουργικό χώρο, όπου θα μπορεί να συγκεντρώνεται ο σύλλογος και να συνεδριάζει. 
Η Δημοτική αρχή είναι αποφασισμένη να συνεχίσει τις παρεμβάσεις με έργα μικρού κόστους, αλλά ιδιαίτερης σημασίας,  στις συνοικίες και τις Τοπικές Κοινότητες και όχι μόνον το κέντρο της πόλης. Συνεχίζουμε το έργο μας με κύριο γνώμονα την ισόρροπη και ισότιμη ανάπτυξη ολόκληρου του Δήμου Καρδίτσας.”