Εορτολόγιο

Τρίτη 19 Φεβρουαρίου
Αρχίππου, Απφίας και Φιλήμονος, Φιλοθέης της Αθηναίας
Ανατ.: 07.22Δύση: 18.10Πανσέληνος

Κεντρική Οδός

No thumbnails found

XALILHS30-12

 

Diagnostiko

 

Αναζήτηση Ειδήσεων

Υγεία

Υγεία

Συνταγές μαγειρικής

Συνταγές μαγειρικής

Λίμνη Πλαστήρα

plastiras-lake
Τουριστικές πληροφορίες για έναν από τους πλέον κορυφαίους προορισμούς στην Ελλάδα, τη λίμνη Πλαστήρα. Που θα πάτε, τι θα δείτε, πληροφορίες για τον καιρό και τα ξενοδοχεία της λίμνης Πλαστήρα.

Τελευταία νέα

>>
Στους Δήμους του N. Καρδίτσας: Σε εξέλιξη η διανομή προϊόντων σε δικαιούχους ΤΕΒΑ
Τρίτη, 17 Ιούλιος 2018 20:31
DIANOMH1DIANOMH2DIANOMHΣε ενίσχυση οικονομικά αδυνάτων ομάδων προχωρούν αυτές τις ημέρες οι Δήμοι του Νομού Καρδίτσας, εκμεταλλευόμενοι το Επιχειρησιακό πρόγραμμα Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής (ΤΕΒΑ).
Τα προϊόντα που διανέμονται αυτές τις ημέρες από τα γνωστά, ανά Δήμο, στους ωφελούμενους σημεία είναι λάδι, τοματοπολτός, ζάχαρη, μακαρόνια, οδοντόβουρτσες, οδοντόκρεμες, σαπούνια, αφρόλουτρο, σκόνη πλυντηρίου και σχολικά είδη (τσάντες, μολύβια τετράδια κ.λ.π.).Για τον Δήμο Καρδίτσας η διανομή άρχισε χθες από το πρώην 1ο Λύκειο και θα ολοκληρωθεί την Πέμπτη, ημέρα που θα διανεμηθούν προϊόντα αποκλειστικά σε δικαιούχους Ρομά. Την Πέμπτη ολοκληρώνεται η διαδικασία και στο Δήμο Παλαμά, ενώ στους Δήμους Μουζακίου, Λίμνης Πλαστήρα και Αργιθέας άρχισε χθες και θα τελειώσει σήμερα το μεσημέρι. Τέλος στον Δήμο Σοφάδων έχουμε έναρξη διανομής την Πέμπτη και λήξη της την Παρασκευή.
Οι ωφελούμενοι που θα πάνε στα σημεία διανομής θα πρέπει να έχουν μαζί τους υποχρεωτικά Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας και  επίσημο έγγραφο (όπως βιβλιάριο ασφάλισης ή κάρτα ΑΜΚΑ), στο οποίο αναγράφεται ο αριθμός ΑΜΚΑ του αιτούντος (του ατόμου που υπέβαλλε την αίτηση συμμετοχής στο πρόγραμμα). Σε περίπτωση που ο αιτών δεν μπορεί να παραστεί αυτοπροσώπως, δύναται να παραλάβει τα τρόφιμα και άλλο μέλος της οικογένειας, προσκομίζοντας υποχρεωτικά Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας και επίσημο έγγραφο με τον αριθμό ΑΜΚΑ του αιτούντος αλλά και του ιδίου. 
Τέλος, σε περίπτωση που ο ωφελούμενος δεν δύναται να προσέλθει αυτοπροσώπως στο σημείο διανομής, τα προϊόντα μπορούν να παραλαμβάνονται από τρίτο πρόσωπο, μόνο εφόσον αυτό φέρει εξουσιοδότηση με βεβαίωση γνησίου υπογραφής ή συμβολαιογραφικό πληρεξούσιο.