Εορτολόγιο

Κυριακή 18 Νοεμβρίου
Πλάτωνος, Ζακχαίου και Ρωμανού μαρτύρων
Ανατ.: 07.19Δύση: 17.14Σελήνη: 10 ημερών

panthessaliko

No thumbnails found

XALILHS30-12

 

Diagnostiko

 

Αναζήτηση Ειδήσεων

Υγεία

Υγεία

Συνταγές μαγειρικής

Συνταγές μαγειρικής

Λίμνη Πλαστήρα

plastiras-lake
Τουριστικές πληροφορίες για έναν από τους πλέον κορυφαίους προορισμούς στην Ελλάδα, τη λίμνη Πλαστήρα. Που θα πάτε, τι θα δείτε, πληροφορίες για τον καιρό και τα ξενοδοχεία της λίμνης Πλαστήρα.
Σήμερα στις 11:30 στην Πλατεία Δικαστηρίων:ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΧΟΛΕΣ
Παρασκευή, 13 Ιούλιος 2018 10:41
TEI13-1-«Νεκρώνει» η πόλη για δύο ώρες, αλλά ζωντανεύει διεκδικητικά
Όλοι οι δρόμοι σήμερα οδηγούν στην πλατεία Δικαστηρίων. Εκεί που έχει δοθεί το μεγάλο αγωνιστικό ραντεβού για το μέλλον των Σχολών της τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης στο Nομό μας. Ενάντια στην υποβάθμισή τους και ενάντια σε σχεδιασμούς που καθιστούν την Καρδίτσα τον φτωχό συγγενή και σ’ αυτό τον τομέα. 
Είναι η ώρα που όλοι μαζί και ο καθένας ξεχωριστά δίνουμε την απαραίτητη ώθηση στο αίτημα για δίκαιη και ισορροπημένη κατανομή Σχολών και ασκούμε, με την συμμετοχή μας, την πίεση που απαιτείται για την επίτευξη του στόχου. 
Η ώρα που δείχνουμε ότι θέλουμε το νομό ισχυρό, ότι θεωρούμε απαραίτητο γι αυτό την ύπαρξη δυνατής ακαδημαϊκής κοινότητας και ότι είμαστε ενωμένοι και αποφασισμένοι να μην επιτρέψουμε μία νέα αδικία εις βάρος του τόπου που ζούμε και θέλουμε να ζήσουν τα παιδιά μας.
Το κάλεσμα που ξεκίνησε από την Περιφερειακή Ενότητα αναπαράχθηκε από το σύνολο των φορέων. 
Εκκλησία, Δήμοι, Επιμελητήριο, Εργατικό κέντρο, Εμπορικός και Επιχειρηματικός κόσμος, πολιτιστικοί Σύλλογοι, πρέπει και θα είναι όλοι εκεί. Για ένα δίωρο η Καρδίτσα θα «νεκρώσει» από επαγγελματική δραστηριότητα, αλλά θα είναι πιο ζωντανή από ποτέ και διεκδικητική.
Στις 11:30 μικροί και μεγάλοι, εργαζόμενοι, άνεργοι, συνταξιούχοι, αντιλαμβανόμενοι πως αυτός είναι ο μόνος δρόμος που αφήνει η πρόταση του υπουργείου, θα πούμε «παρών» για να την αλλάξουμε.  
Με βεβαιότητα δεν μπορεί κανείς να πει ότι θα το πετύχουμε. Οφείλουμε όμως να προσπαθήσουμε και να γνωστοποιήσουμε σε αυτούς που λαμβάνουν τις αποφάσεις, πως αν επιμείνουν, θα είμαστε ανυποχώρητα απέναντί τους .
"EΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ"