Εορτολόγιο

Κυριακή 18 Νοεμβρίου
Πλάτωνος, Ζακχαίου και Ρωμανού μαρτύρων
Ανατ.: 07.19Δύση: 17.14Σελήνη: 10 ημερών

panthessaliko

No thumbnails found

XALILHS30-12

 

Diagnostiko

 

Αναζήτηση Ειδήσεων

Υγεία

Υγεία

Συνταγές μαγειρικής

Συνταγές μαγειρικής

Λίμνη Πλαστήρα

plastiras-lake
Τουριστικές πληροφορίες για έναν από τους πλέον κορυφαίους προορισμούς στην Ελλάδα, τη λίμνη Πλαστήρα. Που θα πάτε, τι θα δείτε, πληροφορίες για τον καιρό και τα ξενοδοχεία της λίμνης Πλαστήρα.
Φιλικότερη για τα άτομα με αναπηρίες η πόλη της Καρδίτσας
Τρίτη, 19 Ιούνιος 2018 11:38
DHMOS AMEA-Σε πλήρη εξέλιξη το έργο κατασκευής και βελτίωσης προσβάσεων Α.Μ.Ε.Α.
Στην βελτίωση των σημείων πρόσβασης των ατόμων με αναπηρίες σε πεζοδρόμια και πλατείες της πόλης της Καρδίτσας προχωρά ο Δήμος υλοποιώντας το έργο “Κατασκευή και βελτίωση προσβάσεων Α.Μ.Ε.Α.» προϋπολογισμού 40.000€ που χρηματοδοτείται από ίδιους πόρους του Δήμου.
Το έργο που βρίσκεται σε εξέλιξη, αφορά εργασίες κατασκευής και βελτίωσης των προσβάσεων ατόμων με αναπηρίες, προκειμένου να βελτιωθεί η κινητικότητά τους στο κέντρο της πόλης. Οι εργασίες γίνονται στις γωνίες των πεζοδρομίων και  πληρούν τις  τεχνικές και κατασκευαστικές απαιτήσεις, ώστε οι ράμπες να είναι λειτουργικές. 
Ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών και Πολεοδομίας κ. Κων. Ξυλομένος, ο οποίος πραγματοποίησε αυτοψία στο χώρο εργασιών δήλωσε σχετικά: “Με το έργο κάνουμε ένα ακόμα βήμα για να πετύχουμε το στόχο της Δημοτικής Αρχής για μια πόλη φιλικότερη προς τους πολίτες και ειδικότερα προς τα άτομα με αναπηρίες βελτιώνοντας την προσβασιμότητά τους στο κέντρο της πόλης με την κατασκευή νέων προσβάσεων- ραμπών στις γωνίες των πεζοδρομίων και των πλατειών και την βελτίωση των υφιστάμενων. Δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε την προσπάθεια βελτίωσης των σχετικών υποδομών, και κατά συνέπεια την καθημερινότητά των συμπολιτών μας στο δημόσιο χώρο.”