Εορτολόγιο

Κυριακή 18 Νοεμβρίου
Πλάτωνος, Ζακχαίου και Ρωμανού μαρτύρων
Ανατ.: 07.19Δύση: 17.14Σελήνη: 10 ημερών

panthessaliko

No thumbnails found

XALILHS30-12

 

Diagnostiko

 

Αναζήτηση Ειδήσεων

Υγεία

Υγεία

Συνταγές μαγειρικής

Συνταγές μαγειρικής

Λίμνη Πλαστήρα

plastiras-lake
Τουριστικές πληροφορίες για έναν από τους πλέον κορυφαίους προορισμούς στην Ελλάδα, τη λίμνη Πλαστήρα. Που θα πάτε, τι θα δείτε, πληροφορίες για τον καιρό και τα ξενοδοχεία της λίμνης Πλαστήρα.
Συνάντηση εργασίας στο Μουζάκι, με διακρατικούς εταίρους από τη Βουλγαρία
Δευτέρα, 18 Ιούνιος 2018 09:53
KOTSOS-Στο πλαίσιο του  project HNV link- high nature value farming του προγράμματος HORIZON 2020, που υλοποιεί το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας
Συνάντηση εργασίας πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 15/6/2018 στο Δήμο Μουζακίου στο πλαίσιο του  project HNV link -  high nature value farming (learning, innovation, Knowledge) του προγράμματος HORIZON 2020, που υλοποιεί το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας με διακρατικούς εταίρους από τη Βουλγαρία και συγκεκριμένα από την περιοχή της western Stara Planina. 
Τη Βουλγάρικη αποστολή, η οποία αποτελούταν από Αυτοδιοικητικούς της περιοχής, στελέχη της τοπικής Αναπτυξιακής Εταιρίας και παραγωγούς – κτηνοτρόφους, υποδέχθηκε στο Δημαρχείο ο Δήμαρχος κος Κωτσός. Αφού τους παρουσίασε την περιοχή του δήμου Μουζακίου η οποία είναι μια από τις περιοχές μελέτης του προγράμματος και το τοπικό παραγωγικό σύστημα, συζήτησε μαζί τους για τις προοπτικές της εκτατικής γεωργίας και κτηνοτροφίας καθώς και για τους ορίζοντες που διανοίγονται σ’ αυτή την κατεύθυνση, όχι μόνο για την περιοχή του Δήμου, αλλά για το σύνολο του όγκου της Πίνδου. Επίσης, τους ανέφερε ότι ο Δήμος Μουζακίου, διαθέτοντας υψηλή εμπειρία, τεχνογνωσία και εξειδίκευση, είναι πάντα ανοιχτός σε συνεργασίες,  τόσο σε θέματα παραγωγικά όσο και σε διακρατικά ή και υποβοηθητικά στην οργάνωση των συνεργασιών θέματα.
Στη συνάντηση, εκτός του Δημάρχου κ. Γιώργου Κωτσού, από πλευράς του Δήμου  συμμετείχαν οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Παναγόπουλος & Φούντας, η Δημοτική Σύμβουλος κ. Φασιανού και υπηρεσιακά στελέχη. Από το πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, που είναι και Εθνικός εταίρος του προγράμματος οι κ.κ. Δρ. Φαρασλής Γιάννης και Λυοτήρης Χρήστος. Επίσης στη συνάντηση παρευρέθηκε ο Δρ. Βλάχος Γιώργος, αναπληρωτής καθηγητής του ΓΠΑ και πρόεδρος της WWF Hellas.