Εορτολόγιο

Τρίτη 11 Δεκεμβρίου
Δανιήλ του στυλίτου, Λουκά, Νόμωνος και Λεοντίου οσίων, Βικεντίου, Αιμιλιανού, Βεβαίας
Ανατ.: 07.42Δύση: 17.06Σελήνη: 4 ημερών
No thumbnails found

XALILHS30-12

 

Diagnostiko

 

Αναζήτηση Ειδήσεων

Υγεία

Υγεία

Συνταγές μαγειρικής

Συνταγές μαγειρικής

Λίμνη Πλαστήρα

plastiras-lake
Τουριστικές πληροφορίες για έναν από τους πλέον κορυφαίους προορισμούς στην Ελλάδα, τη λίμνη Πλαστήρα. Που θα πάτε, τι θα δείτε, πληροφορίες για τον καιρό και τα ξενοδοχεία της λίμνης Πλαστήρα.
Προτάσεις και αποφάσεις της Γ.Σ του Εμπορικού Συλλόγου Καρδίτσας
Παρασκευή, 11 Μάιος 2018 10:29
EBORIKOSΗ Γενική Συνέλευση του Εμπορικού Συλλόγου Καρδίτσας πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα στο Επιμελητήριο Καρδίτσας, και διεξήχθη κανονικά, παρά την όχι ιδιαίτερα ικανοποιητική συμμετοχή, αφού επρόκειτο για επαναληπτική συνεδρίαση που δεν απαιτούσε απαρτία.
Από το Δ.Σ. έγινε αρχικά ο διοικητικός και οικονομικός απολογισμός και στη συνέχεια είχαμε την συζήτηση θεμάτων και προτάσεων που έχουν ξεχωριστό ενδιαφέρον. 
Συγκεκριμένα κατατέθηκε πρόταση για να κλείσουν τα καταστήματα τέσσερα Σάββατα το καλοκαίρι με τις προτεινόμενες ημερομηνίες να είναι στις 28 Ιουλίου και στις 4, 11, και 18 Αυγούστου. 
Παράλληλα τον Αύγουστο θα διοργανωθεί μία λευκή νύχτα, σε ημερομηνία που θα αποφασισθεί, με τα Eμπορικά να ανοίγουν βράδυ και να παραμένουν ανοιχτά μέχρι πολύ αργά.
Ακόμα αποφασίσθηκε η έκδοση ψηφισμάτων για την παραμονή και ενίσχυση των Σχολών Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης στην Καρδίτσα, όπως και για την παραμονή του καταστήματος ΙΚΑ.