Εορτολόγιο

Τετάρτη 17 Οκτωβρίου
Ωσηέ προφήτου, Ανδρέου του εν Κρίσει, Ιλαρίας μάρτυρος
Ανατ.: 06.44Δύση: 17.50Πρώτο Τέταρτο

Χρηματιστήριο

No thumbnails found

XALILHS30-12

JASMINE30-12

 

Diagnostiko

Boukhs

 

Αναζήτηση Ειδήσεων

Υγεία

Υγεία

Συνταγές μαγειρικής

Συνταγές μαγειρικής

Λίμνη Πλαστήρα

plastiras-lake
Τουριστικές πληροφορίες για έναν από τους πλέον κορυφαίους προορισμούς στην Ελλάδα, τη λίμνη Πλαστήρα. Που θα πάτε, τι θα δείτε, πληροφορίες για τον καιρό και τα ξενοδοχεία της λίμνης Πλαστήρα.
Μήνυμα του υποψηφίου Προέδρου της ΝΟΔΕ Καρδίτσας Λάμπρου Τσιούκη
Παρασκευή, 11 Μάιος 2018 10:23
TSIOYKHSΦίλες και φίλοι, η οριστικοποίηση των εκλογικών καταλόγων σε όλη την Ελλάδα σηματοδοτεί την ενεργό συμμετοχή των πολιτών στην προσπάθεια που κάνει η Νέα Δημοκρατία να αλλάξει σελίδα η πατρίδα μας  και να απαλλαχθεί από τις επικίνδυνες πολιτικές.
Η δραστηριοποίηση των χιλιάδων μελών της παράταξής μας, σηματοδοτεί  ένα κόμμα ανοιχτό στην κοινωνία, με γνώμονα το εθνικό συμφέρον και το κοινό καλό.Η συμμετοχή και η μαζικότητα ανθρώπων που εκπροσωπούν όλους τους χώρους της κοινωνίας  μας και το αίσθημα τους για προσφορά στην προσπάθεια που καταβάλει ο πρόεδρός μας Κυριάκος Μητσοτάκης, είναι αυτό που ακριβώς  με προτρέπει να θέσω τον εαυτό μου στην κρίση τους.Στο Νομό και την πόλη μας η προσπάθεια ανανέωσης και συμμετοχής παλαιών και νέων μελών ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Η ενεργοποίηση και συμβολή του κόσμου, μας ωθεί να συνεχίσουμε την επόμενη μέρα των εκλογών ενωμένοι και προσηλωμένοι στο έργο μας.
Σύντομα θα κληθούμε να αναλάβουμε τις τύχες της χώρας και για αυτό πρέπει να είμαστε έτοιμοι. Οι καιροί ου μενετοί . Την επομένη των εκλογών δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι, όλοι μαζί ριχνόμαστε στη μάχη κόντρα στο λαϊκισμό και τις ζημιογόνες πολιτικές της κυβέρνησης.
Επιθυμία μας είναι μια Νομαρχιακή Διοικούσα Επιτροπή των πολλών, που δίνει φωνή στον ανώνυμο Νεοδημοκράτη, που δίνει την ευκαιρία στους νέους ανθρώπους να τολμούν και να διεκδικούν για τον τόπο τους. Συνεχίζουμε το έργο μας για ανανέωση  και ριζικές αλλαγές στην λειτουργία της Νομαρχιακής Οργάνωσής μας, με διαφάνεια, αξιολόγηση, ενότητα και πολιτική παιδεία. Πιστεύουμε και εργαζόμαστε για μια Ν.Ο.Δ.Ε. που κάνει οργανωμένο διάλογο με την κοινωνία, που ενθαρρύνει τον πολίτη να συμμετάσχει ενεργά στην παραγωγή πολιτικής. Θέλουμε μια Ν.Ο.Δ.Ε που δίνει την ευκαιρία στα μέλη της να παρεμβαίνουν , να προτείνουν και να διορθώνουν. Όλα αυτά μπορούν και θέλω να γίνουν με εσωκομματική δημοκρατία και διαφάνεια. Για να υλοποιήσουμε το έργο, και να γίνουν οι αξίες μας κυρίαρχες χρειάζεται συνεχείς και διαρκή προσπάθεια από όλους. Μπορούμε να πετύχουμε, αρκεί να τα καταφέρουμε να μπολιάσουμε το πολιτικό σύστημα με ανανεωμένες ιδέες.
Ο κόπος και ο χρόνος που αφιερώσαμε στην Νομαρχιακή μας Οργάνωση απέδωσε καρπούς. Καταφέραμε η ΝΟ.Δ.Ε Ν. Καρδίτσας να  αποτελεί μια από τις δυναμικότερες οργανώσεις στην Ελλάδα. Σας καλούμε την Κυριακή στις 13ης Μαΐου να προσέλθετε μαζικά στην εκλογική διαδικασία τιμώντας όλους τους υποψηφίους. Σε προσωπικό επίπεδο ζητώ με την ψήφο σας να  ανανεώσετε την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου, ώστε με εμπειρία, οργάνωση και όρεξη να συνεχίσουμε να εργαζόμαστε ,με τα άξια στελέχη μας αλλά και όλους μαζί μέχρι τη νίκη. 
Με εκτίμηση
Λάμπρος Θ. Τσιούκης
Υποψήφιος Πρόεδρος ΝΟ.Δ.Ε. Ν. Καρδίτσας
 

Πολιτική