Εορτολόγιο

Τρίτη 16 Οκτωβρίου
Λογγίνου Εκατοντάρχου, Λεοντίου, Δομετίου μαρτύρων
Ανατ.: 06.43Δύση: 17.52Πρώτο Τέταρτο

Χρηματιστήριο

No thumbnails found

XALILHS30-12

JASMINE30-12

 

Diagnostiko

Boukhs

 

Αναζήτηση Ειδήσεων

Υγεία

Υγεία

Συνταγές μαγειρικής

Συνταγές μαγειρικής

Λίμνη Πλαστήρα

plastiras-lake
Τουριστικές πληροφορίες για έναν από τους πλέον κορυφαίους προορισμούς στην Ελλάδα, τη λίμνη Πλαστήρα. Που θα πάτε, τι θα δείτε, πληροφορίες για τον καιρό και τα ξενοδοχεία της λίμνης Πλαστήρα.
Δήλωση Γιάννη Πετεινάρα Υποψηφίου Προέδρου ΔΗΜ.Τ.Ο Ν.Δ. Καρδίτσας
Πέμπτη, 10 Μάιος 2018 11:13
PETEINARAS1Στις 13 Μαΐου 2018, η Νέα Δημοκρατία, διεξάγει εσωκομματικές εκλογές τηρώντας πιστά τις καταστατικές της διαδικασίες. 
Εκλογές για την ανάδειξη ικανών προσώπων στα κομματικά μας όργανα.
 Ένα από τα πιο ουσιαστικά βήματα για την νίκη στις επόμενες εκλογές.
Μια νίκη μονόδρομος για την χώρα μας .
Θεωρώντας, ότι η μόνη αξιόπιστη λύση για την Χώρα μας είναι η «συμφωνία αλήθειας» που προτείνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης, απέναντι  σε μια ιδεοληπτική, ανερμάτιστη και εθνικά επικίνδυνη κυβέρνηση, δηλώνω «παρών» και θέτω υποψηφιότητα για την προεδρία της ΔΗΜ.Τ.Ο Καρδίτσας της ΝΔ γιατί πιστεύω ότι στο τιμόνι των κομματικών οργανώσεων  πρέπει να βρίσκονται άνθρωποι ανιδιοτελείς με γνώσεις και εμπειρία την οποία η παράταξη χρειάζεται τους επόμενους μήνες που θα πραγματοποιηθούν τρεις εκλογικές αναμετρήσεις – βουλευτικές, αυτοδιοικητικές, ευρωεκλογές.
Καλώ λοιπόν όλους τους Νεοδημοκράτες και τις Νεοδημοκράτισες να προσέλθουν μαζικά στις κάλπες και να αναδείξουν στις κομματικές θέσεις τα στελέχη εκείνα που έχουν τη διάθεση και τις ικανότητες να προσφέρουν στον κρίσιμο αυτό αγώνα.
 
Πετεινάρας Γιάννης
Μαθηματικός  MSc
Υποψήφιος πρόεδρος ΔΗΜ.Τ.Ο Καρδίτσας ΝΔ
 

Πολιτική