Εορτολόγιο

Τρίτη 11 Δεκεμβρίου
Δανιήλ του στυλίτου, Λουκά, Νόμωνος και Λεοντίου οσίων, Βικεντίου, Αιμιλιανού, Βεβαίας
Ανατ.: 07.42Δύση: 17.06Σελήνη: 4 ημερών
No thumbnails found

XALILHS30-12

 

Diagnostiko

 

Αναζήτηση Ειδήσεων

Υγεία

Υγεία

Συνταγές μαγειρικής

Συνταγές μαγειρικής

Λίμνη Πλαστήρα

plastiras-lake
Τουριστικές πληροφορίες για έναν από τους πλέον κορυφαίους προορισμούς στην Ελλάδα, τη λίμνη Πλαστήρα. Που θα πάτε, τι θα δείτε, πληροφορίες για τον καιρό και τα ξενοδοχεία της λίμνης Πλαστήρα.
Λ. Τσιούκης & Γ. Ντενησιώτης υποψήφιοι για την Προεδρία της ΝΟΔΕ Καρδίτσας
Δευτέρα, 30 Απρίλιος 2018 09:46
TSIOYKHSNTENHSIOTHS-Ο υποψήφιοι πρόεδροι για ΝΟΔΕ ΝΔ Καρδίτσας και τις πέντε ΔΗΜΤΟ
Ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής η κατάθεση υποψηφιοτήτων για τις εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ. που θα διεξαχθούν την Κυριακή 13 Μαΐου. Σε ότι αφορά στην ηγεσία της ΝΟΔΕ έχουμε δύο υποψηφίους και συγκεκριμένα τον νυν πρόεδρο κ. Λάμπρο Τσιούκη και τον κ. Γιάννη Ντενησιώτη. 
Για τις ΔΗΜΤΟ έχουμε διπλή υποψηφιότητα στην Καρδίτσα με τους κ.κ. Γιάννη Πετεινάρα και Βασίλη Φωτόπουλο να διεκδικούν την θέση. Στις υπόλοιπες ΔΗΜΤΟ η υποψηφιότητα είναι μια και συγκεκριμένα στην ΔΗΜΤΟ Σοφάδων ο κ. Κων/νος Αλεξίου, στην ΔΗΜΤΟ Παλαμά ο κ. Αντώνης Κωνσταντέλος, στην ΔΗΜΤΟ Μουζακίου η κ. Ευαγγελία Τσιούφη, στην ΔΗΜΤΟ Λίμνης Πλαστήρα ο κ. Κων/νος Ζαρκαδούλας και στην ΔΗΜΤΟ Αργιθέας ο κ. Γιάννης Κωνσταντέλος.
 
Οι υποψήφιοι για μέλη της ΝΟΔΕ
Για τις εννέα θέσεις μελών της ΝΟΔΕ έχουμε 14 υποψηφιότητες και συγκεκριμένα: Δασκαλόπουλος Ευαγ., Ελευθερίου Γεωρ., Ζαχαράκη Μαρία, Καραγιάννη Ευαγ., Κουτής Βάιος, Μπακοπούλου Ελένη, Πολυγένης Ευαγ., Τσιγάρας Χρήστος, Τσιουρή-Καραμπινά Μαρία, Τσιρογιάννης Θεοφ., Τσιτσιρίγκας Απ., Τσιτσιρίγκας Ελ., Φερφυρή Σωτ., Φούντας Δημ.
Θυμίζουμε ότι από τις εκλογές θα αναδειχθούν προεδρεία και μέλη ΝΟΔΕ και ΔΗΜΤΟ, όπως αι σύνεδροι.