Εορτολόγιο

Τρίτη 11 Δεκεμβρίου
Δανιήλ του στυλίτου, Λουκά, Νόμωνος και Λεοντίου οσίων, Βικεντίου, Αιμιλιανού, Βεβαίας
Ανατ.: 07.42Δύση: 17.06Σελήνη: 4 ημερών
No thumbnails found

XALILHS30-12

 

Diagnostiko

 

Αναζήτηση Ειδήσεων

Υγεία

Υγεία

Συνταγές μαγειρικής

Συνταγές μαγειρικής

Λίμνη Πλαστήρα

plastiras-lake
Τουριστικές πληροφορίες για έναν από τους πλέον κορυφαίους προορισμούς στην Ελλάδα, τη λίμνη Πλαστήρα. Που θα πάτε, τι θα δείτε, πληροφορίες για τον καιρό και τα ξενοδοχεία της λίμνης Πλαστήρα.
Από την Αερολέσχη Δυτικής Θεσσαλίας και για το διάστημα 27 -28 Απριλίου
Πέμπτη, 26 Απρίλιος 2018 11:11
AEROLESXHΈκθεση υλικού αεραθλητισμού στην Δημοτική Αγορά Καρδίτσας
-Συνέντευξη τύπου παραχώρησαν χθες οι διοργανωτές
 
 
Την δυνατότητα να έρθουν σε επαφή με τον αεραθλητισμό και όλα τα αντικείμενα που χρησιμοποιούνται στις διάφορες δραστηριότητες, θα έχουν το επόμενο διήμερο οι Καρδιτσιώτες αλλά και γενικότερα όσοι επισκεφθούν το αίθριο της Δημοτικής Αγοράς.  
Εκεί θα στεγάζεται, την Παρασκευή 27 και το Σάββατο 28 Απριλίου,  έκθεση αντικειμένων των διαφόρων αεραθλητικών δράσεων και θα παρέχονται πληροφορίες γι αυτές, ενώ θα γίνεται και χρήση προσομοιωτή πτήσης, μέσω ηλεκτρονικού υπολογιστή, για όσους ενδιαφέρονται να ζήσουν μία τέτοια εμπειρία.
Η έκθεση διοργανώνεται από την Αερολέσχη Δυτικής Θεσσαλίας, μέλη του Δ.Σ. της οποίας, μαζί με τον αντιπεριφερειάρχη κ Βασίλη Τσιάκο και  τον αντιδήμαρχο Καρδίτσας κ. Ξυλομένο, καθώς οι δύο φορείς είναι συνδιοργανωτές, παραχώρησαν συνέντευξη τύπο, παρουσία και του θεματικού αντιπεριφερειάρχη κ. Γιώργου Μάττα. Ο κ. Τσιάκος χαρακτήρισε πολύ σημαντική την εκδήλωση που προάγει την εξωστρέφεια και τον νεωτερισμό, ενώ στάθηκε και στην ανάγκη στήριξης του αεροδρομίου της Μυρίνης, λέγοντας ότι μπορεί να αποτελέσει αναπτυξιακό πυλώνα.
Την σημαντικότητα της εκδήλωσης ανέδειξε και ο κ. Ξυλομένος, λέγοντας ότι θα αποτελέσει πόλο έλξης και πως ο Δήμος στηρίζει τέτοιες πρωτοβουλίες.
Από την πλευρά της Αερολέσχης μίλησαν ο πρόεδρος κ. Τρύφων Χαντζόπουλος, τονίζοντας ότι πέρα από την προβολή του αεραθλητισμού και της αεροπορικής ιδέας, ένας από τους στόχους είναι στόχους είναι και η ανάδειξη των σημείων που χρησιμοποιούνται για τέτοιες δραστηριότητες, όπως το αεροδρόμιο Μυρίνης και τα πεδία απογείωσης σε Ελληνόπυργο και Μουζάκι. Για το περιεχόμενο της έκθεσης, που θα είναι ανοιχτή και τις δύο ημέρες από τις 9 το πρωί, έως τις 10 το βράδυ,  μίλησε ο έφορος υλικού κ. Δημ. Χόνδρος, ενώ παρέστησαν και ο αντιπρόεδρος κ. Ιωάννης Κατσίκης, όπως και ο Γραμματέας κ. Δημ. Καμποσιώρης.