Εορτολόγιο

Τρίτη 11 Δεκεμβρίου
Δανιήλ του στυλίτου, Λουκά, Νόμωνος και Λεοντίου οσίων, Βικεντίου, Αιμιλιανού, Βεβαίας
Ανατ.: 07.42Δύση: 17.06Σελήνη: 4 ημερών
No thumbnails found

XALILHS30-12

 

Diagnostiko

 

Αναζήτηση Ειδήσεων

Υγεία

Υγεία

Συνταγές μαγειρικής

Συνταγές μαγειρικής

Λίμνη Πλαστήρα

plastiras-lake
Τουριστικές πληροφορίες για έναν από τους πλέον κορυφαίους προορισμούς στην Ελλάδα, τη λίμνη Πλαστήρα. Που θα πάτε, τι θα δείτε, πληροφορίες για τον καιρό και τα ξενοδοχεία της λίμνης Πλαστήρα.
Εργασίες αποκατάστασης του πεζοδρόμου της οδού Τιτάνων
Παρασκευή, 20 Απρίλιος 2018 10:38
DHMOS 1DHMOS 2-Συνεχίζονται οι παρεμβάσεις της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Καρδίτσας σε κοινόχρηστους χώρους της πόλης 
Η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Καρδίτσας προχώρησε τις τελευταίες ημέρες σε  αποκατάσταση των κοινόχρηστων χώρων σε διάφορα σημεία της πόλης. Η αντικατάσταση των σπασμένων πλακών σε πεζοδρόμους και πεζοδρόμια θα συνεχιστεί και το επόμενο χρονικό διάστημα, ώστε να βελτιωθεί στον καλύτερο δυνατό βαθμό η σημερινή κατάσταση. Επίσης έχουν ξεκινήσει οι εργασίες αποκατάστασης του πεζοδρόμου της οδού Τιτάνων πίσω από το 5ο Δημοτικό σχολείο από τη ΣΑΤΑ του 2017. O Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών και Πολεοδομίας κ. Κων/νος Ξυλομένος δήλωσε σχετικά : “Με το συγκεκριμένο έργο προχωρούμε στην πλήρη αποκατάσταση ενός χρόνιου προβλήματος στον πεζόδρομο της Οδού Τιτάνων, όπου λόγω της ανεξέλεγκτης κίνησης και στάθμευσης οχημάτων υπήρξε ολική καταστροφή της πλακόστρωσης. Ο εργολάβος έχει προχωρήσει στην απομάκρυνση των κατεστραμμένων πλακών, την ολική εκσκαφή του εδάφους και στη συνέχεια θα κατασκευάσει την υποδομή για την νέα πλακόστρωση του πεζοδρόμου. Μετά την ολοκλήρωση των εργασιών, ο πεζόδρομος θα αποκτήσει τον χαρακτήρα που του αρμόζει χωρίς κυκλοφορία οχημάτων.
Η Δημοτική Αρχή θα συνεχίσει με όλες τις δυνάμεις της την προσπάθεια για την  αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των πολιτών, βελτιώνοντας τις υποδομές του Δήμου με δράσεις και έργα ουσίας.”