Εορτολόγιο

Τρίτη 11 Δεκεμβρίου
Δανιήλ του στυλίτου, Λουκά, Νόμωνος και Λεοντίου οσίων, Βικεντίου, Αιμιλιανού, Βεβαίας
Ανατ.: 07.42Δύση: 17.06Σελήνη: 4 ημερών
No thumbnails found

XALILHS30-12

 

Diagnostiko

 

Αναζήτηση Ειδήσεων

Υγεία

Υγεία

Συνταγές μαγειρικής

Συνταγές μαγειρικής

Λίμνη Πλαστήρα

plastiras-lake
Τουριστικές πληροφορίες για έναν από τους πλέον κορυφαίους προορισμούς στην Ελλάδα, τη λίμνη Πλαστήρα. Που θα πάτε, τι θα δείτε, πληροφορίες για τον καιρό και τα ξενοδοχεία της λίμνης Πλαστήρα.
Εργαστήριο για την νεανική επιχειρηματικότητα
Τετάρτη, 28 Μάρτιος 2018 10:23
DHMOS EPIXEIR_1DHMOS EPIXEIR_2Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 24/3 στο Δήμο Καρδίτσας στο πλαίσιο του Έργου “YOUTH INCLUSIVE ENTREPRENEURSHIP LAB” 
Θέματα που αφορούν την ανάπτυξη και υλοποίηση επιχειρηματικών ιδεών αξιοποιώντας σύγχρονα εκπαιδευτικά εργαλεία και μεθόδους, αναπτύχθηκαν κατά τη διάρκεια του Εργαστηρίου που διοργάνωσε το Σάββατο 24/3 στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου ο Δήμος Καρδίτσας, στο πλαίσιο του Έργου “YOUTH INCLUSIVE ENTREPRENEURSHIP LAB” στο οποίο συμμετέχει.
Αντικείμενο του προγράμματος που υλοποιεί ο Δήμος Καρδίτσας σε συνεργασία με τους  Δήμους Estarreja της Πορτογαλίας,   Cinisselo Balsamo της Ιταλίας,  Rezekne της Λετονίας και Caracal της Ρουμανίας είναι η ανάπτυξη εκπαιδευτικών εργαλείων για την διάδοση του πνεύματος επιχειρηματικότητας στους νέους και της υποστήριξης της νεανικής  επιχειρηματικότητας και της απασχόλησης, μέσω της ανταλλαγής καλών πρακτικών, δημιουργίας κοινού μοντέλου ανάπτυξης επιχειρηματικών ιδεών και σχεδιασμού μιας σειράς κοινών εκπαιδευτικών εργαλείων.
Στο Εργαστήριο συμμετείχαν νέοι ηλικίας 18-20 ετών που φοιτούν στην πόλη μας και είχαν ανταποκριθεί σε σχετικό κάλεσμα που είχε απευθύνει ο Δήμος Καρδίτσας δηλώνοντας συμμετοχή στο πρόγραμμα με στόχο να εκπαιδευτούν πάνω στην ανάπτυξη επιχειρηματικών ιδεών, διεκδικώντας παράλληλα μια συμμετοχή στην επίσκεψη μελέτης που θα πραγματοποιηθεί στην Πορτογαλία τον ερχόμενο Ιούνιο.
Εισηγητές του εργαστηρίου ήταν ο Αντιδήμαρχος Ψηφιακής Πολιτικής, Καινοτομίας & Δράσεων Νεολαίας, Βασίλης Κουρκούνας, η Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος Ευρωπαϊκών & Εθνικών Αναπτυξιακών Προγραμμάτων & Πολιτιστικών Δράσεων κ Σωτηρία Μπακαλάκου και τα στελέχη της ΑΝΚΑ κ.κ  Λαμπρινή Τριάντου και Βασίλης Γανιάς