Εορτολόγιο

Τρίτη 11 Δεκεμβρίου
Δανιήλ του στυλίτου, Λουκά, Νόμωνος και Λεοντίου οσίων, Βικεντίου, Αιμιλιανού, Βεβαίας
Ανατ.: 07.42Δύση: 17.06Σελήνη: 4 ημερών
No thumbnails found

XALILHS30-12

 

Diagnostiko

 

Αναζήτηση Ειδήσεων

Υγεία

Υγεία

Συνταγές μαγειρικής

Συνταγές μαγειρικής

Λίμνη Πλαστήρα

plastiras-lake
Τουριστικές πληροφορίες για έναν από τους πλέον κορυφαίους προορισμούς στην Ελλάδα, τη λίμνη Πλαστήρα. Που θα πάτε, τι θα δείτε, πληροφορίες για τον καιρό και τα ξενοδοχεία της λίμνης Πλαστήρα.
Με λαμπρότητα οι εκδηλώσεις για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου στην Καρδίτσα
Τρίτη, 27 Μάρτιος 2018 11:28
KARDITSA PARELASH10KARDITSA PARELASH6KARDITSA PARELASH7KARDITSA PARELASH8KARDITSA PARELASH9
KARDITSA PARELASH
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
KARDITSA PARELASH5
 
Με την παρέλαση στην οδό Καραϊσκάκη κορυφώθηκαν με λαμπρότητα οι εκδηλώσεις για την 25η Μαρτίου 1821, ανήμερα της Εθνικής Επετείου το πρωί της Κυριακής.
 Έχοντας σύμμαχο τον καιρό, οι Καρδιτσιώτες κατέκλυσαν την διαδρομή και χειροκρότησαν τους παρελαύνοντες. Μαθητές δημοτικών σχολείων, γυμνασίων και λυκείων, οδηγοί και πρόσκοποι, πεζοπόρα στρατιωτικά τμήματα, άνδρες της ομάδας Ζ και περιπολικά της αστυνομίας, η Ραδιολέσχη Καρδίτσας, αντιπροσωπεία του Ερυθρού Σταυρού και η μπάντα του Δήμου, που έντυσε και μουσικά την παρέλαση, πέρασαν μπροστά από κόσμο και εξέδρα των επισήμων σε άψογους σχηματισμούς και υπό τους  ήχους εθνικών εμβατηρίων.
Στην παρέλαση παρέστησαν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Τιμόθεος, ο Γραμματέας της Κ.Ο. της Ν.Δ. & βουλευτής κ. Κώστας Τσιάρας, ο Αντιπεριφερειάρχης Καρδίτσας κ. Βασίλης Τσιάκος, ο Δήμαρχος Καρδίτσας κ. Φώτης Αλεξάκος, ο επικεφαλής συνδυασμών στο Δήμο Καρδίτσας & στο ΕΒΕ  κ. Ευάγγελος Λέμας και ο επικεφαλής συνδυασμού στο Δήμο Καρδίτσας κ. Παπαλός, οι Δ/ντές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κ.κ. Ευθ. Μητσιάδη και Μιχ. Παπανούσκας, ο Αστυνομικός Δ/ντής Καρδίτσας κ. Γατσούνιας, ο Διοικητής του ΚΕΣΝ κ. Παπανικολάου, ο Διοικητής της Π.Υ. Καρδίτσας κ. Κορέλλας, δημοτικοί, περιφερειακοί σύμβουλοι και πλήθος κόσμου.  Οι εκδηλώσεις είχαν ξεκινήσει από νωρίς το πρωί με χαρμόσυνες τυμπανοκρουσίες και την φιλαρμονική του Δήμου να περνά από τους δρόμους της πόλης παιανίζοντας εθνικά εμβατήρια. Στις 11 το πρωί είχαμε την επίσημη δοξολογία στον Μητροπολιτικό Ναό παρουσία πλήθους Καρδιτσιωτών και όλων των επισήμων που αργότερα παρακολούθησαν την παρέλαση.