Εορτολόγιο

Τρίτη 11 Δεκεμβρίου
Δανιήλ του στυλίτου, Λουκά, Νόμωνος και Λεοντίου οσίων, Βικεντίου, Αιμιλιανού, Βεβαίας
Ανατ.: 07.42Δύση: 17.06Σελήνη: 4 ημερών
No thumbnails found

XALILHS30-12

 

Diagnostiko

 

Αναζήτηση Ειδήσεων

Υγεία

Υγεία

Συνταγές μαγειρικής

Συνταγές μαγειρικής

Λίμνη Πλαστήρα

plastiras-lake
Τουριστικές πληροφορίες για έναν από τους πλέον κορυφαίους προορισμούς στην Ελλάδα, τη λίμνη Πλαστήρα. Που θα πάτε, τι θα δείτε, πληροφορίες για τον καιρό και τα ξενοδοχεία της λίμνης Πλαστήρα.
Πρόγραμμα Εορταστικών Εκδηλώσεων της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου 1821
Παρασκευή, 23 Μάρτιος 2018 11:46
PROGRAMMA23 Μαρτίου 2018
-Γενικός Σημαιοστολισμός από της 8ης πρωινής της 23ης Μαρτίου μέχρι και τη δύση του ηλίου της 25ης Μαρτίου 2018.
-Ομιλίες σε ειδικές συγκεντρώσεις στα σχολεία όλων των βαθμίδων για τη σημασία της Εθνικής Επετείου.
Ώρα 11:00 π.μ.
-Προσκύνημα και κατάθεση στεφάνων από αντιπροσωπείες σπουδαστών, μαθητών, Προσκόπων και Οδηγών στο άγαλμα «Καραϊσκάκη» στην κεντρική πλατεία με επικεφα-λής καθηγητές, δασκάλους και βαθμοφόρους.
-Φωταγώγηση όλων των δημοσίων, Δημοτικών και Κοινοτικών καταστημάτων καθώς και των καταστημάτων των Ν.Π.Δ.Δ. και Τραπεζών κατά τις βραδινές ώρες της 24ης και 25ης Μαρτίου 2018.
 
25 Μαρτίου 2018
...........................................
Tην Κυβέρνηση στην παρέλαση της Καρδίτσας θα εκπροσωπήσει ο Υφυπ. Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Βασ. Κόκκαλης.
-Στις εορταστικές εκδηλώσεις της επετείου της 25ης Μαρτίου του 1821 την Κυβέρνηση θα εκπροσωπήσει ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ, Βασίλης Κόκκαλης.
-Στη στρατιωτική παρέλαση το Γενικό Πρόσταγμα έχει ο Υποδιοικητής του ΚΕΣΝ Ταγματάρχης Πεζικού Γκόλιας Νικόλαος με το επιτελείο του.
............................................
 
Ώρα 07:30 π.μ.
-Χαρμόσυνες καμπανοκρουσίες σε όλους τους ναούς με τη φροντίδα της Ιεράς Μη-τρόπολης. Η Φιλαρμονική του Δήμου Καρδίτσας θα περάσει από τους κεντρικούς δρό-μους της πόλης και θα παιανίζει θριαμβευτικά εμβατήρια.
 Ώρα 08:30 π.μ.
-Έπαρση της σημαίας στην κεντρική πλατεία με τη φροντίδα του Α.Δ. Φρουράς και παρουσία της Φιλαρμονικής του Δήμου Καρδίτσας.
Ώρα 11:00 π.μ.
-Επίσημη δοξολογία στο Μητροπολιτικό Ναό του Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης. Προσέλευση επισήμων στη δοξολογία από ώρα 10:45 π.μ. Τέλος προσέλευσης ώρα 11:00 π.μ.
-Μετά το τέλος της δοξολογίας θα εκφωνηθεί μέσα στον Ιερό Ναό ο Πανηγυρικός της ημέρας από την κα Ζιάκα Άννα, Εκπαιδευτικό του 18ου Δημοτικού Σχολείου Καρδί-τσας.
Ώρα 11:20 π.μ.
Επιμνημόσυνη δέηση στον προ του ηρώου πεσόντων χώρο. Κατάθεση στεφάνων από τον Εκπρόσωπο της Κυβέρνησης, τον κ. Αντιπεριφερειάρχη, τον Α.Δ. Φρουράς Καρδίτσας, το Δήμαρχο Καρδίτσας, τον Αστυνομικό Δ/ντή, το Διοικητή Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, τον Πρόεδρο Συμβουλίου Δημοτικής Κοινότητας Καρδίτσας, τον εκπρόσωπο Εφεδροπολεμιστικών Οργανώσεων, επίσης από εκπροσώπους των Ενώσεων Αναπήρων πολέμου και Ενώσεων Αγωνιστών Εθνικής Αντίστασης, καθώς και του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και λοιπών φορέων.
Ώρα 12:00 π.μ.
Παρέλαση στην οδό Καραϊσκάκη παρουσία των επισήμων, τμημάτων Αναπήρων Πολέ-μου, Αγωνιστών Εθν. Αντίστασης, Ε.Ε. Σταυρού, μαθητών, σπουδαστών, Προσκόπων, Οδηγών, πολιτιστικών συλλόγων, Κ.Ε.Σ.Ν.
Ώρα 17:30 μ.μ.
Στην κεντρική πλατεία θα λάβουν χώρα χορευτικές εκδηλώσεις για την ανωτέρω Εθνική Επέτειο με τη συμμετοχή χορευτικών λαογραφικών συλλόγων της Καρδίτσας καθώς και χορευτικών τμημάτων δημοτικών σχολείων.
Ώρα 18:30 μ.μ.
Υποστολή σημαίας.
Ο Δ.Ο.Π.Α. Καρδίτσας παρακαλείται για τη διάθεση της Δημοτικής Φιλαρμονικής, ο Α.Δ. Φρουράς για τα αναγκαία για τη δέηση, η Στρατονομία για τη διάθεση τμήματος απόδοσης τιμών και η Αστυνομική Δνση Καρδίτσας για την εύρυθμη τήρηση της τάξης.
Τελετάρχες ορίζονται:
1.ο κος Υπερήφανος Κωνσταντίνος, υπάλληλος της Περιφερειακής Ενότητας Καρδίτσας
2.η κος Τρίμμης Αναστάσιος, υπεύθυνος Φυσικής Αγωγής Καρδίτσας
3.η κα Μπάγκου Μαρία, υπάλληλος του Δήμου Καρδίτσας.
Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ          Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ
ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΤΣΙΑΚΟΣ                ΚΩΝ/ΝΟΣ ΑΓΟΡΑΣΤΟΣ