Εορτολόγιο

Τετάρτη 17 Οκτωβρίου
Ωσηέ προφήτου, Ανδρέου του εν Κρίσει, Ιλαρίας μάρτυρος
Ανατ.: 06.44Δύση: 17.50Πρώτο Τέταρτο

Χρηματιστήριο

No thumbnails found

XALILHS30-12

JASMINE30-12

 

Diagnostiko

Boukhs

 

Αναζήτηση Ειδήσεων

Υγεία

Υγεία

Συνταγές μαγειρικής

Συνταγές μαγειρικής

Λίμνη Πλαστήρα

plastiras-lake
Τουριστικές πληροφορίες για έναν από τους πλέον κορυφαίους προορισμούς στην Ελλάδα, τη λίμνη Πλαστήρα. Που θα πάτε, τι θα δείτε, πληροφορίες για τον καιρό και τα ξενοδοχεία της λίμνης Πλαστήρα.
Εκκλησιαστικά Νέα
Πέμπτη, 22 Μάρτιος 2018 11:58
Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Τιμόθεος, την Πέμπτη 22 Μαρτίου, εορτή του αγίου και ενδόξου ιερομάρτυρος Βασιλείου πρεσβυτέρου της Αγκυρανών εκκλησίας, θα τελέσει την ακολουθία των Προηγιασμένων Τιμίων Δώρων και θα ομιλήσει στην Ιερά Μονή Κοιμήσεως Θεοτόκου Ρεντίνης.

TIMOTHEOS1

Στην ως άνω Ιερά Μονή φυλάσσεται η τιμία κάρα του Αγίου.
Το εσπέρας της αυτής ημέρας και ώρα 6:00΄μ.μ., θα πραγματοποιήσει το τελευταίο τακτικό εσπερινό του κήρυγμα για την Αρχιερατική Περιφέρεια Φαρσάλων με γενικό θέμα: «Ερμηνεία στο κατά Ιωάννην άγιον Ευαγγέλιον» στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Φαρσάλων. Θα προηγηθεί η ακολουθία του Μεγάλου Αποδείπνου (5:00΄μ.μ.).
Την Παρασκευή 23 Μαρτίου και ώρα 8:30΄π.μ., θα παρακολουθήσει τις εκδηλώσεις για την επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821 στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Φαρσάλων και στις 10:00΄π.μ. στο 1ο Γενικό Λύκειο Φαρσάλων.
Ακολούθως και ώρα 12΄μ., θα προστεί της Επιμνημοσύνου Δεήσεως για τους πεσόντες του 1821 στο Ηρώον της πόλεως των Φαρσάλων, που βρίσκεται στην πλατεία Δημαρχείου και θα παραστεί στην κατάθεση στεφάνων των μαθητών και μαθητριών των Σχολείων της πόλεως.
Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως
 

Πολιτική