Εορτολόγιο

Τρίτη 11 Δεκεμβρίου
Δανιήλ του στυλίτου, Λουκά, Νόμωνος και Λεοντίου οσίων, Βικεντίου, Αιμιλιανού, Βεβαίας
Ανατ.: 07.42Δύση: 17.06Σελήνη: 4 ημερών
No thumbnails found

XALILHS30-12

 

Diagnostiko

 

Αναζήτηση Ειδήσεων

Υγεία

Υγεία

Συνταγές μαγειρικής

Συνταγές μαγειρικής

Λίμνη Πλαστήρα

plastiras-lake
Τουριστικές πληροφορίες για έναν από τους πλέον κορυφαίους προορισμούς στην Ελλάδα, τη λίμνη Πλαστήρα. Που θα πάτε, τι θα δείτε, πληροφορίες για τον καιρό και τα ξενοδοχεία της λίμνης Πλαστήρα.
Άνοιξε ο δρόμος για την κατασκευή αθλητικού κέντρου στην Καρδίτσα
Παρασκευή, 16 Μάρτιος 2018 12:01
paraxorisi1paraxorisi2paraxorisi5Με την παραχώρηση χρήσης γης 26 στρεμμάτων από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης
-Βαγγέλης Αποστόλου και Κώστας Αγοραστός συνυπέγραψαν την σχετική συμφωνία
Ορθάνοιχτος είναι πλέον δρόμος για την κατασκευή αθλητικού κέντρου στην περιοχή «Τσιφλικάκι» μεταξύ του περιφερειακού Καρδιτσομάγουλας και του .Μουσικού σχολείου, στην Καρδίτσα.
Χθες βρέθηκε στην πόλη μας ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Βαγγέλης Αποστόλου, μαζί με τον υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής κ. Νίκο Παππά, με τον πρώτο να ικανοποιεί το αίτημα της περιφέρειας Θεσσαλίας και να συνυπογράφει με τον Κώστα Αγοραστό την σχετική συμφωνία.
Οι υπογραφές «έπεσαν» στο χώρο του Κέντρου Ποιοτικού Ελέγχου Βάμβακος  αλλά νωρίτερα οι δύο υπουργοί, μαζί με τον κ. Αγοραστό, τις βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ κες Χ. Κατσιαβριά και Π. Βράντζα, τον αντιπεριφερειάρχη Καρδίτσας κ. Β. Τσιάκο και τον δήμαρχο Καρδίτσας κ. Αλεξάκος όπως και άλλους αιρετούς, είχαν επισκεφθεί τον χώρο που θα κατασκευαστούν οι αθλητικές εγκαταστάσεις που θα χρησιμοποιούνται τόσο από τους Καρδιτσιώτες όσο και από την Αναγέννηση. 
Εκεί είδαν το χώρο και τους παρουσιάστηκε και το σχετικό τοπογραφικό, από τους τοπικούς φορείς και κατόπιν αναχώρησαν για το Κέντρο Βάμβακος, όπου ο κ. Αποστόλου σε δηλώσεις του τόνισε ότι μέσα στο σχέδιο της συμφωνίας υπάρχουν όροι για την αξιοποίηση του χώρου και χρονοδιαγράμματα, όπως και τις διαδικασίες λειτουργίας. Και ξεκαθάρισε πως το υπουργείο θα παρακολουθεί στενά αν τηρούνται τα συμφωνηθέντα. 
Ακολούθως υπέγραψε την παραχώρηση και ο κ. Παππάς σημείωσε ότι κεντρική κυβερνητική στόχευση για την αναγέννηση της χώρας και την έξοδο από την κρίση, είναι οι νέοι άνθρωποι να ξαναδεθούν με την επαρχία και την ύπαιθρο και για να γίνει αυτό χρειάζεται και η αξιοποίηση της Δημόσιας γης. 
Παίρνοντας τον λόγο ο κ. Αγοραστός ευχαρίστησε τους υπουργούς για την ειλικρινή και άριστη συνεργασία που υπήρξε, προκειμένου να δημιουργηθεί ένα μεγάλο προπονητικό κέντρο στην Καρδίτσα για όλα τα παιδιά και το οποίο θα το χρησιμοποιεί και η ιστορική Αναγέννηση. 
Συνεχίζοντας είπε ότι το βήμα μετά την παραχώρηση είναι η σύνταξη της μελέτης, πρόσθεσε ότι ήδη η περιφέρεια έχει δεσμεύσει 500.000 ευρώ για τα πρώτα έργα που θα είναι το γήπεδο και άλλες υποδομές για να δοθεί η δυνατότητα προπόνησης και άθλησης και σιγά-σιγά θα το ολοκληρώσουμε. 
Καταλήγοντας  περιφερειάρχης Θεσσαλίας είπε ότι παρ’ όλες τις δυσκολίες με συνεργασία και θέληση πετυχαίνουμε το να γίνονται έργα χρήσιμα για τις τοπικές κοινωνίες.