Εορτολόγιο

Τρίτη 11 Δεκεμβρίου
Δανιήλ του στυλίτου, Λουκά, Νόμωνος και Λεοντίου οσίων, Βικεντίου, Αιμιλιανού, Βεβαίας
Ανατ.: 07.42Δύση: 17.06Σελήνη: 4 ημερών
No thumbnails found

XALILHS30-12

 

Diagnostiko

 

Αναζήτηση Ειδήσεων

Υγεία

Υγεία

Συνταγές μαγειρικής

Συνταγές μαγειρικής

Λίμνη Πλαστήρα

plastiras-lake
Τουριστικές πληροφορίες για έναν από τους πλέον κορυφαίους προορισμούς στην Ελλάδα, τη λίμνη Πλαστήρα. Που θα πάτε, τι θα δείτε, πληροφορίες για τον καιρό και τα ξενοδοχεία της λίμνης Πλαστήρα.
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΗ.... ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ (από την ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ της Καρδίτσας)
Παρασκευή, 16 Μάρτιος 2018 11:14
EBE
3-1ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΕΒΕ & ΤΕΙ
......................................................
Πίσω από τις πόρτες
Οι συνεργασίες δεν είναι εύκολες, ειδικά όταν δεν υπάρχει πολύ μεγάλη ψυχραιμία και δεν μπαίνει με ευκολία «νερό στο κρασί». Αυτό φάνηκε ξεκάθαρα στην συνεδρίαση του Δ.Σ. του ΕΒΕ, στην διαφωνία που σχολιάσαμε και χθες.  Μάλιστα θα έλεγα να προσέξετε πως όσα ακούστηκαν, ακούστηκαν μπροστά σε εκπρόσωπο του τύπου και με την συνεδρίαση του Επιμελητηρίου να μεταδίδεται live από την κάμερα που το ίδιο έχει τοποθετήσει για να μπορούν τα μέλη του να βλέπουν τα όσα διαδραματίζονται. Αν, λοιπόν, όλα αυτά βγαίνουν με τόση ευκολία στον «αέρα», δεν ξέρω τί μπορεί να γίνεται στις κεκλεισμένων των θυρών συσκέψεις των διοικούντων.  Και μην νομίζετε ότι υπερβάλλω, γιατί οι πληροφορίες μου λένε ότι 
ήδη ένα θέμα δεν έφθασε στο Σώμα, λόγω διαφωνιών που ξεπέρασαν  τα λογικά πλαίσια. Το ποιο είναι αυτό μπορούν να το καταλάβουν οι παρακολουθούντες τα τεκταινόμενα στο ΕΒΕ.
*     *      *
Περίσσευμα προθέσεων
Το θέμα με τις σχολές των ΤΕΙ έχει προκύψει εδώ και ενάμισι μήνα περίπου. Και η στήλη επισήμανε σαφέστατα πως οι προθέσεις όλων να διεκδικήσουμε την παραμονή και την αναβάθμιση των τμημάτων είναι δεδομένη αλλά δεν αρκεί να το λες χωρίς να κάνεις τίποτα.
Θεωρώ, δε, πως δικαιωνόμαστε γι αυτά που γράφαμε γιατί από τότε που έγινε γνωστό το πρόβλημα ήρθαν στην Καρδίτσα ο υφυπουργός πολιτισμού και αθλητισμού και χθες ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και ο υπουργός ψηφιακής πολιτικής. Και κανένας εξ αυτών δεν έγινε γνώστης της πρότασης του νομού Καρδίτσας, γιατί απλούστατα τέτοια πρόταση δεν υπάρχει. Μάλιστα, όχι απλά δεν υπάρχει αλλά δεν υπήρξε καν έναρξη προσπαθειών για να συνταχθεί.
Το μόνο που έχουμε είναι  περίσσευμα καλών προθέσεων, αλλά με προθέσεις έργο δεν παράγεται για να μην αναφέρω με το τι δεν βάφονται αβγά. 
Π. Κ.