Εορτολόγιο

Τετάρτη 17 Οκτωβρίου
Ωσηέ προφήτου, Ανδρέου του εν Κρίσει, Ιλαρίας μάρτυρος
Ανατ.: 06.44Δύση: 17.50Πρώτο Τέταρτο

Χρηματιστήριο

No thumbnails found

XALILHS30-12

JASMINE30-12

 

Diagnostiko

Boukhs

 

Αναζήτηση Ειδήσεων

Υγεία

Υγεία

Συνταγές μαγειρικής

Συνταγές μαγειρικής

Λίμνη Πλαστήρα

plastiras-lake
Τουριστικές πληροφορίες για έναν από τους πλέον κορυφαίους προορισμούς στην Ελλάδα, τη λίμνη Πλαστήρα. Που θα πάτε, τι θα δείτε, πληροφορίες για τον καιρό και τα ξενοδοχεία της λίμνης Πλαστήρα.
Επίσκεψη κλιμακίου ΣΥΡΙΖΑ Μουζακίου στην Τ.Κ Βατσουνιάς
Τετάρτη, 14 Μάρτιος 2018 11:30
BRANTZA 1BRANTZA 2Τη Δευτέρα το πρωί 12 Μάρτη κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ Μουζακίου με τη Βουλεύτρια του ΣΥΡΙΖΑ Ν. Καρδίτσας κ. Βράντζα Παναγιώτα, το Συντονιστή της ΟΜ Μουζακίου κ. Γκαγκά Άρη και τον Πολιτικό Μηχανικό κ. Κρύο Παναγιώτη επισκέφτηκαν την Τοπική Κοινότητα Βατσουνιάς
του Δήμου Μουζακίου, για να διαπιστώσουν από κοντά τις ζημιές που έγιναν σε σπίτια και καλλιέργειες των κατοίκων.
Από την επιτόπια παρουσία τους και από συζητήσεις που είχαν με τους κατοίκους που υπέστησαν τις ζημιές, διαπίστωσαν ότι όντως έγιναν καταστροφές σε περιοχές της Τοπικής Κοινότητας, σε μερικά σπίτια και σε κτήματα με δέντρα λόγω κατολισθήσεων του εδάφους. Προέτρεψαν δε τους κατοίκους να καταθέσουν αιτήσεις αποζημίωσης στο Δήμο Μουζακίου,  μιας και η διαδικασία για τις αποζημιώσεις γίνεται μέσω της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.
Σε επικοινωνία δε του ΣΥΡΙΖΑ με την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Μουζακίου, έγινε γνωστό ότι τις προσεχείς μέρες θα επισκεφτεί το Δήμο μας κλιμάκιο του ΙΓΜΕ, για να εξετάσει με το επιστημονικό του κύρος τη σοβαρότητα των κατολισθητικών φαινομένων στις Τοπικές Κοινότητες, που επλήγησαν από τις πρόσφατες καταρρακτώδεις βροχές, καθώς και τρόπους αντιμετώπισης αυτών των φαινομένων. 
ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΜΟΥΖΑΚΙΟΥ
ΓΚΑΓΚΑΣ ΑΡΗΣ-ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ
 

Πολιτική