Εορτολόγιο

Τετάρτη 21 Νοεμβρίου
Τα Εισόδια της Θεοτόκου
Ανατ.: 07.22Δύση: 17.12Σελήνη: 13 ημερών
No thumbnails found

XALILHS30-12

 

Diagnostiko

 

Αναζήτηση Ειδήσεων

Υγεία

Υγεία

Συνταγές μαγειρικής

Συνταγές μαγειρικής

Λίμνη Πλαστήρα

plastiras-lake
Τουριστικές πληροφορίες για έναν από τους πλέον κορυφαίους προορισμούς στην Ελλάδα, τη λίμνη Πλαστήρα. Που θα πάτε, τι θα δείτε, πληροφορίες για τον καιρό και τα ξενοδοχεία της λίμνης Πλαστήρα.
Με Ψυχολόγους στελεχώθηκαν τα επαγγελματικά Λύκεια της Καρδίτσας
Παρασκευή, 09 Μάρτιος 2018 12:58
PSYXOLOGOI1Δύο νέοι ψυχολόγοι προσλήφθηκαν και προσφέρουν ήδη τις υπηρεσίες τους στους μαθητές και μαθήτριες των Επαγγελματικών Λυκείων της Περιφερειακής Ενότητας Καρδίτσας. 
Πρόκειται για ένα θεσμό που εφαρμόζεται για πρώτη φορά και στα έξι Επαγγελματικά Λύκεια του Νομού, και έχει στόχο την ψυχοκοινωνική υποστήριξη του μαθητικού δυναμικού των σχολείων. 
Η πρόσληψη των δύο ψυχολόγων εντάσσεται στο πλαίσιο της υλοποίησης της Πράξης «Μια Νέα Αρχή στα ΕΠΑ.Λ. - Υποστήριξη Σχολικών Μονάδων ΕΠΑ.Λ. του Επιχειρησιακού Προγράμματος “Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση”, και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο και το Ελληνικό Δημόσιο.  Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Καρδίτσας εύχεται στις δύο νέες ψυχολόγους και συνεργάτιδές της, Μαρία Κεραμίδα και Τζουβαλέκα Ευανθία, δύναμη και αποτελεσματικότητα στο έργο τους.