Εορτολόγιο

Τρίτη 11 Δεκεμβρίου
Δανιήλ του στυλίτου, Λουκά, Νόμωνος και Λεοντίου οσίων, Βικεντίου, Αιμιλιανού, Βεβαίας
Ανατ.: 07.42Δύση: 17.06Σελήνη: 4 ημερών
No thumbnails found

XALILHS30-12

 

Diagnostiko

 

Αναζήτηση Ειδήσεων

Υγεία

Υγεία

Συνταγές μαγειρικής

Συνταγές μαγειρικής

Λίμνη Πλαστήρα

plastiras-lake
Τουριστικές πληροφορίες για έναν από τους πλέον κορυφαίους προορισμούς στην Ελλάδα, τη λίμνη Πλαστήρα. Που θα πάτε, τι θα δείτε, πληροφορίες για τον καιρό και τα ξενοδοχεία της λίμνης Πλαστήρα.
Γεν. Συνέλευση πραγματοποίησε ο Σύλλογος Καταστηματαρχών Εστίασης & Αναψυχής Ν. Καρδίτσας
Πέμπτη, 01 Μάρτιος 2018 11:29
 
Πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα, στην αίθουσα του Επιμελητηρίου η έκτακτη Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Καταστηματαρχών Εστίασης και Αναψυχής ν. Καρδίτσας.
Τα μέλη του Συλλόγου που παρέστησαν ενημερώθηκαν σε ότι αφορά στις εξελίξεις θεμάτων που αφορούν τον κλάδο, ενώ τέθηκαν επί τάπητος τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι επαγγελματίες. Ανάμεσα στα θέματα που συζητήθηκαν και επιχειρήθηκε, μέσω των προτάσεων που ακουστήκαν, να διαμορφωθεί κοινή θέση, ήταν ο αντικαπνιστικός νόμος, τα πνευματικά δικαιώματα και τα τέλη που πληρώνουν οι καταστηματάρχες.

ESTIASH 4

Η όλη διαδικασία ήταν κλειστή και θα υπάρξει σχετική ενημέρωση για τα συμπεράσματα από τον Σύλλογο. Σε ότι αφορά πάντως το θέμα του αντικαπνιστικού νόμου, μπορέσαμε να αλιεύσουμε την θέση που έλεγε ότι πρέπει να εφαρμοσθεί με τρόπο που δεν θα δημιουργεί αθέμιτο ανταγωνισμό.