Εορτολόγιο

Τρίτη 11 Δεκεμβρίου
Δανιήλ του στυλίτου, Λουκά, Νόμωνος και Λεοντίου οσίων, Βικεντίου, Αιμιλιανού, Βεβαίας
Ανατ.: 07.42Δύση: 17.06Σελήνη: 4 ημερών
No thumbnails found

XALILHS30-12

 

Diagnostiko

 

Αναζήτηση Ειδήσεων

Υγεία

Υγεία

Συνταγές μαγειρικής

Συνταγές μαγειρικής

Λίμνη Πλαστήρα

plastiras-lake
Τουριστικές πληροφορίες για έναν από τους πλέον κορυφαίους προορισμούς στην Ελλάδα, τη λίμνη Πλαστήρα. Που θα πάτε, τι θα δείτε, πληροφορίες για τον καιρό και τα ξενοδοχεία της λίμνης Πλαστήρα.
Κατά πλειοψηφία ο ισολογισμός και απολογισμός 2016 του Δήμου Καρδίτσας
Δευτέρα, 26 Φεβρουάριος 2018 22:27
dimotiko3dimotiko1 2dimotiko5Στην αποψινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου
-Μέσα στο Μάρτιο ειδική συνεδρίαση για θέματα υγείας
Με την τήρηση ενός λεπτού σιγής στη μνήμη του Σωτήρη Γούλα ξεκίνησε το αποψινό τριπλό Δημοτικό Συμβούλιο Καρδίτσας. Πριν αρχίσει η διαδικασία ο πρόεδρος του Σώματος κ Ντελής ενημέρωσε ότι μέσα στο Μάρτιο θα πραγματοποιηθεί ειδική συνεδρίαση του Σώματος για θέματα που αφορούν την υγεία και ειδικότερα τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το νοσοκομείο Καρδίτσας. Το θέμα είχε ανακινήσει σε προηγούμενη συνεδρίαση ο κ. Ευάγγελος Λέμας και πλέον θα υπάρξει διεξοδική συζήτηση.
Σε ότι αφορά τώρα την δεύτερη από τις τρεις συνεδριάσεις είχαμε την κατά πλειοψηφία ψήφιση του ισολογισμού και του απολογισμού του οικονομικού έτους 2016.
Για τον απολογισμό οι ψήφοι της συντριπτικής πλειοψηφίας των συμβούλων  των παρατάξεων  της  μειοψηφίας  ήταν αρνητικοί καθώς οι κ.κ. Κ. Παπαλός, Κ. Μιχαλάκης, Ε. Λέμας και Β. Κρανιάς τόνισαν ότι ο απολογισμός εμπεριέχει στοιχεία της πολιτικής της Δημοτικής Αρχής, που σε πολλά σημεία τους βρίσκουν αντίθετους και τάχθηκαν κατά. Αντίθετα υπέρ ψήφισε ο κ. Σχορετσιανίτης.
Σε ότι αφορά στον ισολογισμό ο κ. Λέμας είχε εξ αρχής δηλώσει πως πρόκειται για λογιστικές απεικονίσεις που δείχνουν την εικόνα του Δήμου, ότι υπάρχει σχετική βελτίωση σε σχέση με το 2015 και πως θα ψηφίσει υπέρ από την στιγμή που η Δημοτική Αρχή δεσμευτεί να προσπαθήσει να τακτοποιήσει εκκρεμότητες. 
Ανάλογα κινήθηκαν και οι κ.κ. Παπαλός και Μιχαλάκης, αλλά και ο κ. Σχορετσιανίτης και ψήφισαν όλοι υπέρ, με τον κ. Κρανιά να επιλέγει το λευκό.