Εορτολόγιο

Τρίτη 11 Δεκεμβρίου
Δανιήλ του στυλίτου, Λουκά, Νόμωνος και Λεοντίου οσίων, Βικεντίου, Αιμιλιανού, Βεβαίας
Ανατ.: 07.42Δύση: 17.06Σελήνη: 4 ημερών
No thumbnails found

XALILHS30-12

 

Diagnostiko

 

Αναζήτηση Ειδήσεων

Υγεία

Υγεία

Συνταγές μαγειρικής

Συνταγές μαγειρικής

Λίμνη Πλαστήρα

plastiras-lake
Τουριστικές πληροφορίες για έναν από τους πλέον κορυφαίους προορισμούς στην Ελλάδα, τη λίμνη Πλαστήρα. Που θα πάτε, τι θα δείτε, πληροφορίες για τον καιρό και τα ξενοδοχεία της λίμνης Πλαστήρα.
Δημόσια επιστολή προς στις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου
Δευτέρα, 26 Φεβρουάριος 2018 20:36
EPISTOLH 1EPISTOLH 2-Στο πλαίσιο της ευρωπαϊκής ανάπτυξης της Καρδίτσας....
Στο parking της ΔΕΗ, εδώ και πολύ καιρό, χάσκουν τεράστιες λακκούβες γεμάτες με νερό. Το βάθος τους είναι ικανό, για να σπάσει κάποιος το πόδι του ή το αυτοκίνητό του. Οι τρύπες αυτές ήταν πολύ μικρότερες πριν από μερικούς μήνες, όταν το πρόβλημα επισημάνθηκε στις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου, με επιστολή που έστειλε παρακείμενο εκπαιδευτικό ίδρυμα (Σημείωση: Η επιστολή βρίσκεται στη διάθεσή σας, εάν ζητηθεί). 
Είχε τότε επισημανθεί πώς λόγω επικείμενης επίσκεψης σχολείων και μαθητών από άλλες ευρωπαϊκές χώρες στο πλαίσιο ενός προγράμματος Erasmus plus, για να αποφευχθούν τυχόν ατυχήματα και για να μην προβληθεί αυτή η φριχτή εικόνα εγκαταλελειμμένης πόλης, να γίνει αποκατάσταση και κάλυψη αυτών των λακκουβών.
Το συγκεκριμένο parking εξυπηρετεί υπαλλήλους και εξυπηρετούμενους από τη ΔΕΗ, εκπαιδευτικούς, μαθητές, φοιτητές, επισκέπτες των σχολείων και τμήματα του ΤΕΙ Καρδίτσας! Χιλιάδες άτομα χρησιμοποιούν αυτόν τον χώρο, αποκομίζοντας μια εικόνα τριτοκοσμικής πόλης από άποψη αισθητικής, αλλά ταυτόχρονα υπάρχει ο κίνδυνος κάποιου σοβαρού ατυχήματος και μια και αναφερόμαστε σε μαθητές η ευθύνη του Δήμου είναι τεράστια. Εκτός, βέβαια, και αν ο Δήμος έχει μακρόπνοο σχέδιο μετατροπής του parking σε πισίνα ολυμπιακών διαστάσεων. Άλλωστε με λίγη ακόμα αδιαφορία ο στόχος θα έχει επιτευχθεί. Ας μπει, όμως, και μια ταμπέλα που θα ενημερώνει τους επισκέπτες των ευρωπαϊκών προγραμμάτων που έρχονται σε λίγες μέρες ότι θα πρέπει να έχουν και εξοπλισμό κολύμβησης μαζί τους...
Έπονται υπογραφές
Σπαή Μαίρη
Παππά Ελευθερία
Αλεξίου Βασίλειος