Εορτολόγιο

Τετάρτη 17 Οκτωβρίου
Ωσηέ προφήτου, Ανδρέου του εν Κρίσει, Ιλαρίας μάρτυρος
Ανατ.: 06.44Δύση: 17.50Πρώτο Τέταρτο

Χρηματιστήριο

No thumbnails found

XALILHS30-12

JASMINE30-12

 

Diagnostiko

Boukhs

 

Αναζήτηση Ειδήσεων

Υγεία

Υγεία

Συνταγές μαγειρικής

Συνταγές μαγειρικής

Λίμνη Πλαστήρα

plastiras-lake
Τουριστικές πληροφορίες για έναν από τους πλέον κορυφαίους προορισμούς στην Ελλάδα, τη λίμνη Πλαστήρα. Που θα πάτε, τι θα δείτε, πληροφορίες για τον καιρό και τα ξενοδοχεία της λίμνης Πλαστήρα.
Επίθεση στην κυβέρνηση από τον αντιπρόεδρο της ΝΔ με κατηγορίες για καθεστωτική συμπεριφορά
Δευτέρα, 05 Φεβρουάριος 2018 11:36
9-19-2-Αδ. Γεωργιάδης: Με το Σκοπιανό ο Τσίπρας πέφτει στο λάκκο που άνοιξε για τη ΝΔ
Ευθεία επίθεση στην κυβέρνηση για καθεστωτικές συμπεριφορές ενόψει του συλλαλητηρίου, εξαπέλυσε από τα γραφεία της ΝΟΔΕ Καρδίτσας, ο αντιπρόεδρος του κόμματος κ. Άδωνις Γεωργιάδης.
Ο κ. Γεωργιάδης είπε ότι η Ελλάδα ζει στο ρυθμό του συλλαλητηρίου, πράγμα που έχει πανικοβάλλει την κυβέρνηση που ξέρει ότι είναι και συλλαλητήριο αποδοκιμασίας της πολιτικής της και προσπαθεί να δημιουργήσει προβλήματα στην διοργάνωσή του. Σε αυτά ανέφερε το ότι κλείνει το μετρό, όταν στο συλλαλητήριο για το ΟΧΙ, στο δημοψήφισμα, όχι μόνο ήταν ανοιχτό, αλλά και δωρεάν. Την ίδια ώρα βάζει τον Ρουβίκωνα να απειλεί, ενώ το καινούργιο είναι οι απειλητικές επιστολές, στις οποίες η ΝΔ, ξεκαθάρισε, είναι αντίθετη. Ακόμα είπε πως ο κ. Τσίπρας άνοιξε το θέμα με την ονομασία για να δημιουργήσει πρόβλημα την ΝΔ, αλλά αυτό γύρισε εναντίον του.  Σε ότι αφορά την διαπραγμάτευση για τα Σκόπια ο κ. Γεωργιάδης είπε ότι τα πράγματα είναι πολύ άσχημα. Αυτό αποδεικνύεται από το ότι άλλα λέει ο Νίμιτς, άλλα ο Κοτζιάς, ενώ από την πλευρά των Σκοπίων στην ουσία εγείρονται θέματα που δεν δίνουν περιθώρια διαπραγμάτευσης. 
Ακολούθως αναφερόμενος στον ρόλο του να είναι υπεύθυνος για την Θεσσαλία ενόψει Αυτοδιοικητικών και Εθνικών Εκλογών, είπε ότι όλοι έχουνε δύσκολη δουλειά καθώς καλούνται να προτείνουν στον πρόεδρο τα άτομα που θα στελεχώσουν τα ψηφοδέλτια, καθώς αυτός είναι που θα αποφασίσει το ποιοι, τελικά θα τα στελεχώσουν. Υποστήριξε ότι χρειάζονται σε αυτά και η εμπειρία και η ανανέωση και πως κανείς δεν μπορεί να λέει πως θα είναι υποψήφιος, αν δεν ανακοινώσει το όνομά του ο Κυριάκος Μητσοτάκης. 
Κάτι που θα γίνει λίγο πριν ή αμέσως μετά την προκήρυξη εκλογών. 
Σε ότι έχει να κάνει με τις εκλογές της Αυτοδιοίκησης τόνισε ότι το πιθανότερο είναι να μην δοθούν χρίσματα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν ενδιαφέρει την ΝΔ, ποιοι θα είναι υποψήφιοι και πως θα κινηθούν. Κλείνοντας με το θέμα των εκλογών τόνισε ότι η ΝΔ είναι στο δρόμο προς την εξουσία και απαντώντας σε ερώτηση είπε ότι αν χρειασθεί συνεργασία, αυτή θα γίνει με κόμμα που οι θέσεις του είναι πιο κοντά με τις δικές της.
Τον κ. Γεωργιάδη παρουσίασε αρχικά ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ κ. Λάμπρος Τσιούκης, ενώ χαιρετισμό απεύθυνε ο Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Ν.Δ. και βουλευτής Καρδίτσας Κώστας Τσιάρας, τονίζοντας το ότι ο κ. Γεωργιάδης είναι ο υπεύθυνος του κόμματος για την Θεσσαλία, προκειμένου να χαρτογραφήσει τα προβλήματα της περιοχής, αλλά και να προετοιμάσει τον κομματικό μηχανισμό ενόψει εκλογών. 
Επίσης ο κ. Τσιάρας αναφέρθηκε στα προβλήματα που έχει δημιουργήσει η παρούσα κυβέρνηση στην χώρα τόσο στην οικονομία όσο και στα εθνικά ζητήματα. Αποδεικνύεται τόνισε, κατώτερη των προσδοκιών σε όλα τα επίπεδα και γυρίζει την πατρίδα μας πολλά χρόνια πίσω.
Στα γραφεία της ΝΟΔΕ παρέστησαν ο αντιπεριφερειάρχης Καρδίτσας κ. Τσιάκος, οι πρώην βουλευτές κ. Σκόνδρα, κ. Ταλιαδούρος και κ. Αναγνωστόπουλος, πολιτευτές, εκπρόσωποι φορέων και στελέχη της Ν.Δ.
 

Πολιτική