Εορτολόγιο

Τρίτη 16 Οκτωβρίου
Λογγίνου Εκατοντάρχου, Λεοντίου, Δομετίου μαρτύρων
Ανατ.: 06.43Δύση: 17.52Πρώτο Τέταρτο

Χρηματιστήριο

No thumbnails found

XALILHS30-12

JASMINE30-12

 

Diagnostiko

Boukhs

 

Αναζήτηση Ειδήσεων

Υγεία

Υγεία

Συνταγές μαγειρικής

Συνταγές μαγειρικής

Λίμνη Πλαστήρα

plastiras-lake
Τουριστικές πληροφορίες για έναν από τους πλέον κορυφαίους προορισμούς στην Ελλάδα, τη λίμνη Πλαστήρα. Που θα πάτε, τι θα δείτε, πληροφορίες για τον καιρό και τα ξενοδοχεία της λίμνης Πλαστήρα.
Κορυφώνεται η ενημερωτική εκστρατεία στην Καρδίτσα για “ελεύθερους” από τσιγάρο κλειστούς δημόσιους χώρους
Παρασκευή, 02 Φεβρουάριος 2018 11:33
dimarxeio Karditsas_1-Το Σάββατο 4 Ιανουαρίου θα στηθεί περίπτερο στην Κεντρική Πλατεία, απ' όπου θα διανέμεται ενημερωτικό υλικό στους πολίτες
 Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται στο Δήμο Καρδίτσας  η ενημερωτική εκστρατεία με κεντρικό σύνθημα “Σέβομαι, σταματώ το κάπνισμα σε κλειστούς χώρους - Προστατεύω τη δημόσια υγεία” για την ευαισθητοποίηση και την προσαρμογή των πολιτών σχετικά με την διαδικασία και την ανάγκη εφαρμογής του αντικαπνιστικού νόμου 3868/2010.  
Το προηγούμενο διάστημα διανεμήθηκαν σε όλες  τις δημόσιες υπηρεσίες και τα καταστήματα εστίασης και αναψυχής της πόλης και των  χωριών του Δήμου Καρδίτσας ενημερωτικά φυλλάδια και αφίσες, οι οποίες και αναρτήθηκαν σε εμφανή σημεία, ενώ την τρέχουσα εβδομάδα δίνεται έμφαση στην ενημέρωση των πολιτών με διανομή σχετικών φυλλαδίων από τη Δημοτική Αστυνομία και την Αστυνομική Δ/νση Καρδίτσας.
Στο πλαίσιο της ενημερωτικής εκστρατείας, το Σάββατο 4 Ιανουαρίου θα στηθεί περίπτερο στην κεντρική πλατεία της Καρδίτσας με τους εκπροσώπους των φορέων που στηρίζουν αυτή την προσπάθεια “απελευθέρωσης” των κλειστών χώρων από το τσιγάρο (Δήμος Καρδίτσας, Περιφερειακή Ενότητα, Αστυνομική Δ/νση Καρδίτσας, Επιμελητήριο, Εμπορικός Σύλλογος, Ιατρικός Σύλλογος και Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρία), να διανέμουν τα σχετικά φυλλάδια στους πολίτες. 
Τα πρώτα αποτελέσματα αυτής της προσπάθειας είναι ήδη εμφανή και ιδιαίτερα ενθαρρυντικά για τη συνέχεια. 
 
 
 
 
 

Πολιτική